Ποια είναι τα αθλητικά νέα της Κοζάνης το καλοκαίρι;



Το καυτό Ελληνικό καλοκαίρι ξεχειλίζει από την επικαιρότητα σε διάφορα αθλήματα. Τόσο από το εντυπωσιακό ντεμαράζ του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, που μοιάζει έτοιμος για την επιστροφή του στην κορυφή της Ευρώπης, όσο η ενίσχυση ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο που μας προϊδεάζει για άλλη μια συγκλονιστική κούρσα όπως η περσινή, έδωσαν αθλητικό άρωμα στο δίχως μεγάλο αθλητικό γεγονός μέχρι στιγμής καλοκαίρι.

Ευτυχώς, έρχεται μια διοργάνωση που θα τραβήξει τα βλέμματα όλων των φίλων του αθλητισμού παγκοσμίως, το MundoBasket. Με εκκίνηση στις 25 του Αυγούστου, όλες οι παραδοσιακές δυνάμεις της καλαθοσφαίρισης θα παλέψουν για τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου με φαβορί φυσικά την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Σε αυτό το άρθρο, εμείς θα αναφερθούμε στην καλοκαιρινή αθλητική επικαιρότητα της Κοζάνης.

Εάν θέλετε να ποντάρετε σε όλα αυτά τα επερχόμενα αθλητικά γεγονότα, υπάρχει μια στοιχηματική εταιρεία ιδανική για εσάς. Με την βοήθεια της Leon Bet το στοίχημα γίνεται εύκολο και προσιτό, αφού ο καθένας μπορεί να παίξει διαδικτυακά. Από αγώνες της Super League 2, που θα αγωνίζεται η Κοζάνη την επόμενη αγωνιστική περίοδο μέχρι αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του Champions League, οποία αναμέτρηση κι αν ψάχνετε θα την βρείτε σε αυτήν την στοιχηματική. Ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα της για να δείτε και μόνοι τις πολλαπλές επιλογές που σας προσφέρονται για να στοιχηματίσετε.

Μετά το τερματισμό του ΦΣ Κοζάνης στην τρίτη θέση της Γ’ Εθνικής, πήρε το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Super League 2 την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Παρά το άκρως θετικό αποτέλεσμα της προηγούμενης σεζόν, ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ομάδας με τον προπονητή της Νίκο Μπακαδήμα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Κοζάνης. Ο νέος προπονητής που θα αναλάβει της Κοζάνης δεν έχει γίνει γνωστός με αρκετά ρεπορτάζ να έχουν κάνει γνωστό το όνομα του Αλέκου Βοσνιάδη, αλλά την ομάδα να διαψεύδει με επίσημη ανακοίνωση. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιος θα κάτσει στον πάγκο του ΦΣ Κοζάνης την επόμενη χρονιά.

Σχετική ενημέρωση δεν υπάρχει ούτε για τις μεταγραφές κι όπως φαίνεται ο σύλλογος να βρίσκεται σε μια καλοκαιρινή αδράνεια. Δεν τους αδικούμε, όμως γιατί τα προηγούμενα χρόνια η ημερομηνία εκκίνησης της Super League 2 είχε αλλάξει πολλές φορές και κάτι αντίστοιχο πιθανότατα θα συμβεί και φέτος. Αναμένουμε ενημέρωση για τον καινούργιο προπονητής της ΦΣ Κοζάνης και για τις καλοκαιρινές της μεταγραφές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης, αθλητής του Ναυτικού ομίλου Κοζάνης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκιφ εφήβων που γίνεται στο Παρίσι. Είναι μια τεράστια επιτυχία για τον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης, αλλά και γενικότερα τον αθλητισμό της πόλης να σηκώνεται ψηλά η ελληνική σημαία από δικούς της αθλητές!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.