Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Λευτέρης Ιωαννίδης- ‘Προτεραιότητα να ξανακάνουμε τον Δήμο Κοζάνης πρωταγωνιστή’



 

Θέλω να δηλώσω πως θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές για τον Δήμο Κοζάνης.
Αυτή τη φορά όχι ως Δήμαρχος, αλλά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Χάρη Κουζιάκη.
Ίσως η κίνηση μου αυτή να ξαφνιάζει αρκετούς όμως για εμένα η προσπάθεια να ξανακάνουμε τον Δήμο Κοζάνης πρωταγωνιστή αποτελεί προτεραιότητα.
Θα υπενθυμίσω πως πριν τις εκλογές του 2019 είχα δηλώσει πως δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, ασχέτως εκλογικού αποτελέσματος και δεν συνηθίζω να μην είμαι συνεπής σε όσα υπόσχομαι. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι παρών στις εξελίξεις στον Δήμο Κοζάνης, ιδίως σε μια περίοδο τόσο κρίσιμη όσο αυτή που διανύουμε.
Πίστευα, πιστεύω και θα συνεχίσω να πιστεύω στην Δημοτική Κίνηση και στους ανθρώπους της.
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι, η απόφαση μου αυτή εκπορεύεται από την πεποίθηση ότι η Δημοτική Κίνηση είναι η καλύτερη επιλογή για τον Δήμο Κοζάνης, έχει την βαθύτερη πολιτική συγκρότηση, το πιο συγκροτημένο πρόγραμμα και τον καταλληλότερο επικεφαλής.
Στην επόμενη Δημοτική περίοδο διακυβεύονται πολλά για την Κοζάνη και το μέλλον της.
Θέλουμε τον Δήμο Κοζάνης πρωταγωνιστή των εξελίξεων για τη Δίκαιη Μετάβαση της περιοχής μας και όχι κομπάρσο.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συνεχίσουν διάφορα συμφέροντα να διαμορφώνουν τις πολιτικές στον Δήμο μας. Και όλοι ξέρουμε τι έχει γίνει στην περιοχή μας την προηγούμενη περίοδο!
Δεν πρέπει να αφήσουμε, την ασυνέπεια, την απραξία, τον λαϊκισμό, τις απευθείας αναθέσεις, τις μικρο-εξυπηρετήσεις να γίνουν κανόνας στον τόπο μας.
Για τέταρτη συνεχή φορά θα είμαι υποψήφιος με τη Δημοτική Κίνηση Κοζάνη «Τόπος να ζεις». Αυτή τη φορά βέβαια ως Δημοτικός Σύμβουλος με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χάρη Κουζιάκη. Γιατί επιδιώκουμε έναν Δήμο, πρωταγωνιστή, διεκδικητικό, ανοιχτό, σύγχρονο, με διαφάνεια, μακριά από τη διαπλοκή και τα συμφέροντα.

Facebook: Lefteris Ioannidis

2 σχόλια στο άρθρο “Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Λευτέρης Ιωαννίδης- ‘Προτεραιότητα να ξανακάνουμε τον Δήμο Κοζάνης πρωταγωνιστή’

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.