Τρεις υποψηφιότητες στον συνδυασμό ‘Μαζί για την Κοζάνη’



 

Τρεις υποψηφιότητες στον συνδυασμό ‘Μαζί για την Κοζάνη’, ανακοίνωσε ο συνδυασμός.

 

Ονομάζομαι Παρασκευάς (Πάρης) Μαλιάγκας, του Θωμά και της Αναστασίας Ζάχου. Είμαι γεννημένος τον Ιούνιο του 1993. Κατάγομαι από την Μηλέα Κοζάνης και από τα 13 μου έτη μένω μόνιμα στην πόλη της Κοζάνης. Είμαι παντρεμένος με την Χρύσα Προδρομίδου και έχουμε μια κόρη την Αναστασία (15 μηνών). Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος

Έχω εργαστεί για πολλά χρόνια στο χώρο της εστίασης.

Πήρα την απόφαση να συμμετέχω για πρώτη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κοζάνης με τον συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη, γιατί επιθυμώ να συνεισφέρω στις ανάγκες του δήμου μας και να βάλω και εγώ ο ίδιος ένα λιθαράκι, ώστε να γίνει η πόλη μας πιο βιώσιμη και λειτουργική.

Οι εξελίξεις τρέχουν και δεν πρέπει να μας βρίσκουν αμέτοχους.

 

Ονομάζομαι Παντελής Δήμου του Βασίλη και της Στυλιανής. Είμαι παντρεμένος με την Βασιλική Καραχάλιου του Αποστόλου και της Φωτεινής. Είμαι δημοτικός υπάλληλος τα τελευταία τέσσερα χρόνια και πιο παλιά εργαζόμουν σαν χειριστής βαρέων μηχανημάτων στη ΔΕΗ. Είμαι αθλητής μηχανοκίνητου αθλητισμού με αρκετές διακρίσεις.

Συμμετέχω ως υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της Ροδιανής,  στο χωριό που μεγάλωσα και έζησα.

Ο λόγος που αποφάσισα να συμμετάσχω στον συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη», με επικεφαλή τον Γιάννη Κοκκαλιάρη είναι γιατί θέλω τα καλύτερα για τον τόπο που τις τελευταίες δεκαετίες παρακμάζει και οδηγεί ανθρώπους της ηλικίας μου στην μετανάστευση, είτε εσωτερική είτε εξωτερική. Πιστεύω στο ήθος και την ακεραιότητα του επικεφαλή μας και όλοι μαζί θα μπορέσουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στο να γίνει ο τόπος μας όπως τον έζησα εγώ από τα παιδικά μου χρόνια και που θέλω σε τέτοιο τόπο να μεγαλώσουν και τα παιδιά μου. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε.

 

Ονομάζομαι Ευσταθίου Παρασκευή (Βιβή) του Σίμου Ευσταθίου και της Βασιλικής Κοκκαλιάρη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Κοζάνη. Είμαι απόφοιτη του 3ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης και του δημόσιου Ιεκ Κοζάνης με ειδικότητα ”Ειδικός Δασικής Προστασίας” (Γεωτεχνικός)με υποτροφίες για άριστη επίδοση.

Έχω αφιερώσει πάνω από 10 έτη στο χώρο της μουσικής με ενεργές συμμετοχές σε επιδείξεις πιάνου και συναυλίες δίπλα σε έμπειρους και καταξιωμένους μουσικούς.

Στο παρελθόν έχω εργαστεί στη Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, στη ΔΕΗ, στο Δήμο όπως και πολλά μαγαζιά εστίασης της περιοχής μας.

Μου έχει απονεμηθεί επαινετικός τίτλος (Manager και Director) από εταιρία καλλυντικών για διαδικτυακό μάρκετινγκ, πωλήσεις, οργάνωση-επέκταση και ανάπτυξη δικτύου.

Στο παρελθόν υπήρξα αθλήτρια βόλεϊ και στίβου με διακρίσεις.

Εδώ και 6 χρόνια διαχειρίζομαι στο ίντερνετ μια ομάδα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με σκοπό τον εθελοντισμό και τη στήριξη ευπαθών ομάδων.

Πήρα την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος δίπλα στον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Κοκκαλιάρη με σκοπό να συμβάλλω στο κομμάτι του εθελοντισμού γιατί θεωρώ ότι αυτό είναι ένα από το μείζονα θέματα που πλήττουν τη περιοχή μας. Η έλλειψη παροχής βοήθειας και η αβεβαιότητα που επικρατεί στις μέρες μας για το αύριο, μου δίνει το έναυσμα να θέλω να δυναμώσω το ”αίσθημα ” της ανθρωπιάς στηρίζοντας με όποιο τρόπο μπορώ τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Ζητώ τη στήριξη σας για να καταφέρουμε όλοι μαζί να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό για το κοινό καλό του τόπου μας.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.