‘Συκοφαντίες και ψεύδη με προφανή στόχευση’- Η απάντηση του Λάζαρου Μαλούτα για τα λεγόμενα του Χρήστου Ι. Κολοβού



 

«Στο δρόμο προς τις εκλογές, οι δημοσιολογούντες της περιοχής επιλέγουν να μετέρχονται συκοφαντίες και ψεύδη για να υπηρετήσουν την προσωπική τους σκοπιμότητα.

Οι έρπουσες φημολογίες και οι πομφόλυγες δεν δύναται να αποτελούν έρεισμα για δημόσια κριτική και ο κ. Κολοβός το γνωρίζει. Επιλέγει όμως να στηριχθεί σε ψεύδη με προφανή  στόχευση.

Προσωπικά θα ήθελα να γνωστοποιήσω σε όλους τους συμπολίτες μου, πως τα αναφερόμενα στο σχετικό άρθρο για εμένα και την οικογένειά μου είναι απολύτως ανακριβή από την πρώτη έως την τελευταία λέξη και προϊόν φαντασίας. Είναι προφανές, ότι κάποιοι κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια.

Επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός μου, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και για την προστασία του Δήμου Κοζάνης και των πολιτών του».

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “‘Συκοφαντίες και ψεύδη με προφανή στόχευση’- Η απάντηση του Λάζαρου Μαλούτα για τα λεγόμενα του Χρήστου Ι. Κολοβού

  1. Η Κοζάνη και τα χωριά έχουν τα μαύρα τους τα χάλια αδέσποτα, σκουπίδια, κακοτεχνίες, και πολλά άλλα όλα ένα μπάχαλο δεν λειτουργεί τίποτα σωστά εδώ και 35 χρόνια
    Το κολυμβητήριο παρατημένο εδώ και χρόνια με τα ψέματα σου ή λασσάνη ξεκίνησε για να κάνεις ντόρο και θα παραμείνει οπός φαίνεται γιαπί.
    Όλα ένα μαύρο χάλι μόνο ρουσφέτια, συμφέροντα και φωτοβολταϊκά αξίζει αυτός ο δήμος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.