Ο Βασίλης Μαμάτσιος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για την Π.Ε. Κοζάνης στη «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» με επικεφαλής το Γιώργο Αμανατίδη



 

Φίλες και Φίλοι,

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Η Δυτική Μακεδονία βιώνει αυτή την περίοδο τη μεγαλύτερη πρόκληση στη σύγχρονη ιστορία της.

Η αλλαγή του παραγωγικού και αναπτυξιακού μοντέλου, η μετάβαση στις νέες σύγχρονες και πράσινες τεχνολογίες, η προσπάθεια να επενδύσουμε σε βιώσιμες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, αποτελούν κάποια απ’ όσα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε το επόμενο διάστημα.

Όσοι επιλέξαμε να παραμείνουμε στη Δυτική Μακεδονία, οφείλουμε να μην μένουμε αμέτοχοι στις γρήγορες και δυναμικές αλλαγές που έρχονται για την περιοχή μας.

Επιλέγω τη συμμετοχή μου στη «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» με επικεφαλής το Γιώργο Αμανατίδη, θεωρώντας πως με την καθοδήγησή του, την εμπειρία, τις γνώσεις και την αποδεδειγμένη διαχρονική προσφορά του, θα είναι ο κατάλληλος Περιφερειάρχης της νέας εποχής για τη Δυτική Μακεδονία.

Η δική μου γενιά, καλείται να εκπροσωπηθεί σε αυτήν τη νέα προσπάθεια.

Για να μη χαθεί ούτε μία ευκαιρία, για να αξιοποιηθούν κατάλληλα και προς τη σωστή κατεύθυνση όλοι εκείνοι οι διαθέσιμοι πόροι στο δρόμο προς τη μετάβαση, για να αποκτήσει υπεραξία κάθε επενδυτική προσπάθεια, για να μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως κανένας δεν έχει λόγο να εγκαταλείψει τη Δυτική Μακεδονία.

Ζητώ τη στήριξή σας, ζητώ να συμμαχήσουμε μαζί για τη Δυτική Μακεδονία που μας αξίζει, για τη Δυτική Μακεδονία του μέλλοντος, τη Δυτική Μακεδονία των ευκαιριών και της πρότυπης ανάπτυξης σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

Η Δυτική Μακεδονία μπροστά…

Ξεκινάμε!

Βασίλης Μαμάτσιος- Ελεύθερος Επαγγελματίας, Μελισσοκόμος

Υποψήφιος Περ. Σύμβουλος για την Π.Ε. Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.