Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου ξυλοδαρμού στη Λάρισα



 

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον βάναυσο ξυλοδαρμό της αστυνομικού στη Λάρισα, από τον σύζυγό της. Ο 52χρονος Κ.Μ. ξυλοκοπούσε επί μία ώρα και ένα τέταρτο (από τις 3 τα χαράματα ως τις 4 και 15) την 44χρονη Αστυνόμο Α’ (πρόσφατα είχε πάρει και προαγωγή), υποδιοικητή αστυνομικού τμήματος στην περιοχή της Λάρισας. Ο δράστης την χτυπούσε αλύπητα με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο της το σώμα, προκαλώντας της ρήξεις ουροδόχου κύστης, νεφρού, και κατάγματα σε χέρια, πόδια, πρόσωπο, σιαγόνες και άλλα σημεία του σώματος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, χθες, η αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε: «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς». «Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μη χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», δήλωσε η γυναίκα.

περισσότερα εδώ 

alphafreepress.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.