Μια συναυλία κατάθεση ψυχής με τους Πίτσα Παπαδοπούλου και Στέλιο Διονυσίου στα Σέρβια Κοζάνης- Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



 

Μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία και αληθινό κέφι έστησαν η Πίτσα Παπαδόπουλου και ο Στέλιος Διονυσίου στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων “Αστέριος Μεγαρέας”, το βράδυ της Παρασκευής 4 Αυγούστου.

Μέσα από την μακροχρόνια καριέρα και τις χαρακτηριστικές τους χροιές η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Στέλιος Διονυσίου πραγματοποίησαν μια συναυλία-κατάθεση ψυχής, μέσα από τραγούδια των προσωπικών τους  δισκογραφιών αλλά  και κορυφαίων ερμηνευτών και δημιουργών του καλλιτεχνικού στερεώματος, διασκεδάζοντας τον κόσμο που παρευρέθηκε για να τους απολαύσει και να ταξιδέψουν μαζί, παρέα.

”Θα περάσουμε όμορφα, γιατί πολύ απλά  έχουμε δύο καταπληκτικούς καλλιτέχνες. Είναι εδώ για να μας διασκεδάσουν. Πραγματικά μια συναυλία με πολύ κόσμο και διάθεση. Ας το χαρούμε, ας το απολαύσουμε, ας καθιερώσουμε επιτέλους κάθε χρόνο τέτοιες εκδηλώσεις”, τόνισε ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, λίγο πριν την συναυλία, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που αγκάλιασε την εκδήλωση.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος ‘Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Σερβίων 2023’, με  διοργανώτρια την εταιρεία ”Queen Bee Drama Music Art” και τον Δήμο Σερβίων.

Όμως μια έκπληξη επιφύλασσε η χθεσινή βραδιά σε μικρούς και μεγάλους. Ένα αερόστατο το οποίο τράβηξε τα βλέμματα όλων από την πρώτη στιγμή ενθουσιάζοντας κυρίως τα παιδιά. Το αερόστατο ήταν εκεί και οι τυχεροί μετά από κλήρωση, είχαν την ευκαιρία να αγναντέψουν τη θέα από ψηλά.

Οι συναυλίες του Δήμου Σερβίων συνεχίζονται με τον Μπάμπη Στόκα στις  27 Αυγούστου, τον Κώστα Μακεδόνα 1 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Σερβίων, ενώ το πρόγραμμα ρίχνει αυλαία στις 5  Σεπτεμβρίου, με τους αδελφούς Ματθαίο και Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη, στο γήπεδο Βαθυλάκκου.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.