Παράσταση διαμαρτυρίας κατοίκων της Καλαμιάς και επιτροπών αγώνα για την υπογραφή άδειας εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στην Καλαμιά – Δείτε βίντεο & φωτογραφίες



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZAZILIFE.GR 

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν κάτοικοι της Καλαμιάς μαζί με εκπροσώπους φορέων και επιτροπές αγώνων ενάντια στην πρόσφατη (14/7/2023) υπογραφή άδειας εγκατάστασης δύο φωτοβολταϊκών πάρκων ακριβώς δίπλα από τον οικισμό της Καλαμιάς, μετά την δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης για την απαγόρευση εργασιών στα φωτοβολταϊκό πάρκο της Καλαμιάς, στις 6 Ιουλίου.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουλίου, στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, βρέθηκαν εκπρόσωποι της Καλαμιάς, Σιάτιστας, Βερμίου, Βατερού, Γρεβενών, Πτολεμαΐδας, Ασκίου, συνδικάτα, σωματεία και φορείς, με κοινό σύνθημα όλων ‘ δεν θα επιτρέψουμε να περάσει αυτό. Οι αγώνες συνεχίζονται’.

Από τα γραφεία της Αποκεντρωμένης στη ΖΕΠ Κοζάνης απουσίαζαν οι Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας Σ. Λιάπης  και Γραμματέας Δ. Γαζής, βρισκόταν στα Γιάννενα στο αντίστοιχο γραφείο και έτσι άφησαν στην υπεύθυνη να μεταφέρει άμεσα το κύριο αίτημα την συνάντησή τους .

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.