Ο Κουρπουγιανίδης Μιχαήλ και η Αναστασία Μαλούτα υποψήφιοι με τον συνδυασμό ‘Μαζί για την Κοζάνη’



 

Κουρπουγιανίδης Μιχαήλ και Αναστασία Μαλούτα υποψήφιοι με τον συνδυασμό ‘Μαζί για την Κοζάνη’ .

 

 

Ονομάζομαι Κουρπουγιανίδης Μιχαήλ του Χαράλαμπου και της Ελένης. Είμαι κάτοικος Κοζάνης και από το 2000 είμαι  παντρεμένος με την Ηλιάδη Μαγδαληνή και έχουμε δύο παιδιά. Εργάστηκα σε μαγαζιά της εστίασης και τώρα δουλεύω σε γραφείο μεταφορών.

Οι εξελίξεις τρέχουν και δεν πρέπει να μας βρίσκουν αμέτοχους γι’ αυτό και αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» και τον Γιάννη Κοκκαλιάρη ώστε να μπορέσω να προσφέρω κι εγώ στον τόπο το καλύτερο δυνατό.

 

 

 

 

 

 

Ονομάζομαι Αναστασία Μαλούτα του Εμμανουήλ και της Μαρίας. Έχω καταγωγή από την Κοζάνη και τη Ροδιανή. Γεννήθηκα και κατοικώ μόνιμα στην Κοζάνη όπου εργάζομαι στη δική μας επιχείρηση με τη μητέρα μου στο κομμωτήριο «Blue Salon» ως τεχνίτρια νυχιών και μακιγιέρ. Είμαι παντρεμένη με τον Αριστοτέλη Δεληζήση και έχουμε δύο παιδιά, ένα αγοράκι 10 ετών και ένα κοριτσάκι 4 ετών.

Ως ελεύθερη επαγγελματίας, εδώ και 14 χρόνια, έχω μάθει να αγωνίζομαι καθημερινά για το καλύτερο και αυτό θέλω και για την πόλη μου που τόσο αγαπώ. Αυτό με έκανε να συμπορευτώ με τον συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» και τον Γιάννη Κοκκαλιάρη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.