O Παντελής Καπλάνογλου υποψήφιος με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμός “Εδώ Κοζάνη”



 

Φίλοι μου,
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Πιστεύω ότι οι γνώσεις μου πάνω στην τεχνολογία και τον προγραμματισμό θα βοηθήσουν ώστε να κάνουμε τον δήμο μας πιο σύγχρονο και οι δημότες να απολαμβάνουν τις ψηφιακές ευκολίες που μπορούμε να κατασκευάσουμε.
Είμαι προγραμματιστής με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους τομείς της τεχνολογίας. Έχω εργαστεί σε μικρά και μεγάλα projects, έχοντας δει από πρώτο χέρι πώς η τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων. Πιστεύω ότι ο δήμος μας πρέπει να αξιοποιήσει την τεχνολογία για να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες.
Πέραν του ολοκληρωμένου προγράμματος του συνδυασμού μας που έχει αναρτηθεί ήδη και συμπεριλαμβάνει όλα τα μείζονα θέματα που ταλαιπωρούν τον δήμο μας εδώ και δεκαετίες,
αν εκλεγώ, θα επικεντρωθώ στην δημιουργία των ακόλουθων υπηρεσιών :
• Θα αναπτύξω ένα σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης αναφορά βλαβών και προβλημάτων που θα επιτρέπει στους δημότες να δηλώνουν προβλήματα που εντοπίζουν στον δήμο μας κάνοντας χρήση το κινητό τους τηλέφωνο, ανεβάζοντας φωτογραφίες , περιγραφές αλλά και το στίγμα του προβλήματος, δίνοντας όλες εκείνες τις απαραίτητες πληροφορίες στα συνεργία του δήμου μας ώστε να μπορούν να επεμβαίνουν άμεσα και αποτελεσματικά ενημερώνοντας σε πραγματικό χρόνο τους πολίτες για την εξέλιξη των εργασιών.
• Θα δημιουργήσω μια ψηφιακή πλατφόρμα που θα επιτρέπει στους δημότες να επικοινωνούν με τον δήμο και να υποβάλουν αιτήσεις για υπηρεσίες.
• Θα προωθήσω την ψηφιακή εκπαίδευση και κατάρτιση των εργαζομένων του δήμου, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες για να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες.
• Θα αναβαθμίσουμε την καλύτερη πρόσβαση τον πολιτών στο διαδίκτυο μέσω των δωρεάν HOTSPOT του δήμου μας στους δημόσιους χώρους.
Πιστεύω ότι οι δημότες της Κοζάνης αξίζουν έναν σύγχρονο δήμο που αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας για να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες.
Θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση όλων εσάς, περιμένοντας τα μηνύματα σας για προβλήματα του δήμου μας που σας ταλαιπωρούν και θέλετε να δώσουμε άμεση λύση, θα είναι προτεραιότητα μας να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να λύσουμε όσα περισσότερα μπορούμε.
Ελπίζω πως και εσείς θέλετε έναν δήμο τεχνολογικά προηγμένο όπως τον οραματίζομαι και θα ήμουν ευγνώμων για την ψήφο σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Σας ευχαριστώ,
Παντελής Καπλάνογλου
Ανεξάρτητος συνδυασμός “Εδώ Κοζάνη”
με Δήμαρχο τον Σταύρο Καμπουρίδη

Ένα σχόλιο στο άρθρο “O Παντελής Καπλάνογλου υποψήφιος με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμός “Εδώ Κοζάνη”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.