‘Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος Να Ζεις’: Ανάπλαση ΟΣΕ και δημοτική αρχή Μαλούτα – ‘Όταν η αδράνεια βαφτίζεται επιτυχία’



 

Η δημοτική αρχή Μαλούτα, 2,5 μήνες πριν τις εκλογές και μετά από 4 χρόνια στην διοίκηση του Δήμου Κοζάνης, θριαμβολογεί με επίσημο Δελτίο Τύπου, για το ότι ολοκληρώθηκαν ή δρομολογούνται οι προμελέτες!!! για την ανάπλαση του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κοζάνης.

Αφού επί 4 χρόνια ο κ. Μαλούτας απαξίωνε συστηματικά τις πρωτοβουλίες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής για την αξιοποίηση του Σ.Σ. Κοζάνης και καθυστερούσε την ωρίμανση των έργων, έρχεται σήμερα χωρίς ντροπή να μας ενημερώσει με ενθουσιασμό ότι προχωράνε οι προμελέτες και ότι σημαντικά έργα που σχεδιάστηκαν την περίοδο 2014 – 2019 μάλλον θα χρηματοδοτηθούν την επόμενη προγραμματική περίοδο. Ξεχνάει βέβαια να μας ενημερώσει, “αξιόπιστα” πάντα, ότι κατά την πορεία υλοποίησης ΒΑΑ και με δημοσιευμένες προσκλήσεις πράξεων για τον Δήμο Κοζάνης ύψους 13.120.300,00 ευρώ ο Δήμος μας έχει απορροφήσει ΜΗΔΕΝ ευρώ και η περιοχή του ΟΣΕ παραμένει μια μαύρη τρύπα για την Κοζάνη.

Αν μην ξεχνάμε ότι ο κ. Μαλούτας “προέβλεπε”, και το είχε εκμυστηρευτεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την απόρριψη του Προεδρικού Διατάγματος για την πολεοδομική μελέτη του έργου ανάπλασης του ΟΣΕ. Ενώ, υπήρξε “αδικαιολόγητη” καθυστέρηση τα δυο πρώτα χρόνια της θητείας της τριανδρίας επιδιώκοντας την ανατροπή των υφιστάμενων σχεδιασμών ευτυχώς χωρίς επιτυχία.

O κύριος Μαλούτας είναι ένας πολιτικός παλαιάς κοπής, βρίσκεται άλλωστε ήδη 33 χρόνια στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, και με τις πράξεις του το επιβεβαιώνει καθημερινά. Έτσι λοιπόν θυμήθηκε να ασχοληθεί με τα του Δήμου Κοζάνης τους τελευταίους έξι μήνες, όταν και αποφάσισε να είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος, θεωρώντας ότι οι εκλογές κερδίζονται με άσφαλτο, μακέτες και παραπλανητικά Δελτία Τύπου.

Ο Δήμος Κοζάνης με δουλειά, σχέδιο και όραμα οφείλει και πρέπει να γίνει Πρωταγωνιστής σε όλα τα επίπεδα και μπορεί πραγματικά να τα καταφέρει αλλάζοντας στις εκλογές του Οκτώβρη τις παρωχημένες και αποτυχημένες πολιτικές αντιλήψεις της δημοτικής αρχής Μαλούτα.

Κοζάνη 20/07/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.