Ο Στέλιος Μάρου υποψήφιος με τον συνδυασμό ‘Δήμος Κοζάνης 2030 -Mazi μπορούμε, Mazi Αλλάζουμε’



 

Καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη τον Στέλιο Μάρου έναν συμπολίτη μας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων και των διεκδικήσεων της περιοχής μας για καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας για όλους , με κατάλληλες συνθήκες εργασίας.  Παρακάτω παραθέτω το βιογραφικό του και την σημαντικότατη  μέχρι σήμερα πορεία του καθώς και τα ενδιαφέροντα και τα προτάγματα του.

Βιογραφικό Σημείωμα- μύνημα, Στέλιου Μάρου

Συνδημότισσες ,συνδρομητές. Είμαι ο Στέλιος Μάρου με καταγωγή από την Φλώρινα και κατοικώ στην Κοζάνη τα τελευταία 32 χρόνια. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Εργάζομαι στο Θεραπευτήριο Ν.Σπινάρη Α.Ε.  Είμαι πρόεδρος στο Σωματείο εργαζομένων του Θεραπευτηρίου. Γενικός Γραμματέας στο Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης. Αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας. Καθώς και μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικό Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνια. Εκπροσωπώ τα εργατικά κέντρα Δυτ. Μακεδονίας ως μέλος στην Εδαφική Επιτροπή Δ.Α.Μ. Έχω αποφοιτήσει από την Ακαδημία της Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. και ως εκπαιδευτής στην Εισαγωγική Συνδικαλιστική Εκπαίδευση. Τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος μου είναι η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και η εκπαίδευση και  κατάρτιση του ανθρωπινού δυναμικού της περιοχής σας στις σύγχρονες δεξιότητες που απαιτούνται με την αλλαγή παραγωγικού μοντέλου των υπό μετάβαση περιοχών μας.

Με σεβασμό προς εσάς θα δώσουμε τον αγώνα αυτό . Με την δική σας δύναμη, υποστήριξη και συμβολή και κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας, για να έχουμε έναν καλύτερο Δήμο. Μια Δημοτική Αρχή που να μπορεί να ανταποκριθεί στην ιστορία, στην πολιτιστική κληρονομιά μας αλλά και στις αναπτυξιακές ανάγκες του Δήμου μας.

Σας  ευχαριστώ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.