Κώστας Κύργιας ”Η φιλοδοξία μου είναι να προσφέρω στην πόλη, δεν έχω σκοπό να βάλω υποψηφιότητα για δήμαρχος” – Δείτε Φωτογραφίες & βίντεο



 

Επιμέλεια Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Μια σειρά προτάσεων για έργα ανάπτυξης και καλύτερες προοπτικές στο  Δήμο Κοζάνης και την ευρύτερη περιοχή, παρουσίασε ο επικεφαλής του Ανεξάρτητου Πολιτικού Δημοτικού Συνδυασμού, ‘Νέα Πνοή’, Κώστας Κύργιας, σε μία ανοιχτή εκδήλωση, χωρίς πολιτικό πρόσημο, αλλά με σκοπό όπως τόνισε ο ίδιος να βοηθήσει ‘να βελτιωθεί η ποιότητα και καθημερινότητα των πολιτών. ‘Γιατί όποιος κι αν θέλει να διεκδικήσει το Δήμο θα πρέπει να δείχνει και τα έργα, όχι να είναι μόνο λόγια’.

Ο κ. Κύργιας κατά την ανοιχτή ομιλία παρουσίασε τη φιλοσοφία του συνδυασμού πως ‘βλέπει’ τον Δήμο ‘ο συνδυασμός μας, δίνει μεγάλη βαρύτητα στον ανθρωποκεντρικό ρόλο που πρέπει να παίξει ένας Δήμος. Οι ιδέες που μπορούμε να προτείνουμε μπορούν να χαρακτηριστούν και ως ένα κίνημα’.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουλίου, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, ‘Κοβεντάρειο’.

Φωτογραφίες & Βίντεο Αργυρώ Ζιάμπα 

 

2 σχόλια στο άρθρο “Κώστας Κύργιας ”Η φιλοδοξία μου είναι να προσφέρω στην πόλη, δεν έχω σκοπό να βάλω υποψηφιότητα για δήμαρχος” – Δείτε Φωτογραφίες & βίντεο

  1. Όσα δεν φτάνει η αλεπού….
    Είπε βέβαια να μας δώσει τα φώτα και τη σοφία του ο άνθρωπος, όλα από ανιδιοτελή κίνητρα γίνονται…Πάρτο απόφαση, ΚΟΥΡΑΣΕΣ !!!

    1. Σωστά τα λες, αρκετά με τους πολιτικους τυχοδιώκτες και τους όψιμους σωτήρες σε αυτό τον τόπο.
      Ο συγκεκριμένος μεχρι και λιγο καιρό πριν συμμετειχε σε πολιτικό συνδιασμό στις εθνικές εκλογές που πήγε “άκλαφτος” εννοειται.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.