Η καρδιά του Πόντου χτυπά στο 25ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων “Παναγία Σουμελά” – Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων



 

Το 25ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων, με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής είναι αφιερωμένο στα είκοσι πέντε (25) χρόνια από τη δημιουργία του θεσμού. Χιλιάδες νέες και νέοι από όλη την Ελλάδα και την Ομογένεια έχουν συμμετάσχει και συνεχίζουν δυναμικά να συμμετέχουν στις δράσεις του συναπαντήματος με ζωντάνια, κέφι και δημιουργικότητα, αποδεικνύοντας έτσι τη θέληση της νέας γενιάς να αναζητήσει και να μάθει για τις ρίζες της, προχωρώντας δυναμικά, με στέρεα βήματα στο παρόν και το μέλλον.

Ακολουθεί το πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουλίου θα παρουσιαστεί συναυλία ποντιακής μουσικής, ένα μουσικό οδοιπορικό  με τίτλο «Ταξίδι στον Πόντο», κατά το οποίο πολυμελής ορχήστρα θα μας ταξιδέψει με τις μουσικές της στις Αλησμόνητες Πατρίδες.

Το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουλίου οι νέοι και οι νέες του Συναπαντήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Μώ το Νόμο σ’» του Μιχάλη Καμπουρίδη, σε διασκευή και σκηνοθεσία Αντωνίας Ορφανίδου, από τη Θεατρική Ομάδα του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας.

 

Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων “Παναγία Σουμελά”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.