Ο Ιωάννης Μπασίνας υποψήφιος στον συνδυασμό ‘Δήμος Κοζάνης 2030: Μαζί μπορούμε, Mαζί Αλλάζουμε’



 

Καλωσορίζω τον  ελεύθερο επαγγελματία και π.πρόεδρο των καταστημάτων εστίασης Κοζάνης  Γιάννη Μπασίνα στην δημοτική μας παράταξη. Περπατήσαμε στο κέντρο της πόλης συζητώντας για τoν Δήμο Κοζάνης, την κίνηση της αγοράς και τους τρόπους που θα στηρίξουμε και θα την αναπτύξουμε. Παρακάτω παραθέτω το βιογραφικό του και την σημαντικότατη  μέχρι σήμερα πορεία του καθώς και τα ενδιαφέροντα και τα προτάγματα του.

 

Βιογραφικό Σημείωμα Μπασίνα Ιωάννη

Ονομάζομαι Γιάννης Μπασίνας. Είμαι 51 ετών, παντρεμένος με την Στέλλα Δραγατσίκα, με την οποία έχουμε δύο παιδιά. Δραστηριοποιούμαι εδώ και 10 χρόνια στο χώρο της εστίασης, ενώ προηγούμενα ήμουν διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνική εταιρία. Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές κατέρχομαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό με επικεφαλής τον Γιώργο Τοπαλίδη. Έγνοια μου είναι να συμβάλω με τις ιδέες μου, με τις προτάσεις μου στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, στην έξοδο του Δήμου μας από το πολύχρονο τέλμα. Ως ενεργός πολίτης και έχοντας ήδη πολυετή ενασχόληση με τα θέματα του κλάδου μου σε συνδικαλιστικό επίπεδο, θεωρώ ανάγκη την ουσιαστική και έμπρακτη συμβολή του καθενός μας στην καλυτέρευση του τόπου μας. Με εκφράζει απόλυτα το ρητό «να αγαπάς την ευθύνη». Σε αυτές τις εκλογές λοιπόν συμπαρατάσσομαι στο πλευρό του Γιώργου Τοπαλίδη προκειμένου «από περιοχή της φυγής να γίνουμε η περιοχή της επιλογής, η περιοχή της ανάπτυξης, η περιοχή της καινοτομίας και των καλών πρακτικών».

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.