H Μαρία Χατζηλιάδου – Μαχαιρά, ηνέα Περιφερειακή Σύμβουλος της παράταξης «Αλλάζουμε Πορεία»



 

Ενώπιον του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιου Κασαπίδη ορκίστηκε σήμερα Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023, η Μαρία Χατζηλιάδου – Μαχαιρά, νέα Περιφερειακή Σύμβουλος της παράταξης «Αλλάζουμε Πορεία».

Η κ. Χατζηλιάδου – Μαχαίρα καταλαμβάνει τη θέση, ως πρώτη επιλαχούσα, του παραιτηθέντος Γιάννη Γιάτσιου, πρώην Αντιπεριφερειάρχη και νυν βουλευτή της Π.Ε. Γρεβενών.

Μετά την πράξη ορκωμοσίας, ο κ. Κασαπίδης συνεχάρη τη νέα περιφερειακή σύμβουλο για την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της και της ευχήθηκε καλή επιτυχία και εποικοδομητική συνεργασία.

*Η Μαρία Χατζηλιάδου – Μαχαιρά γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στα Γρεβενά. Είναι πτυχιούχος μηχανικός γεωτεχνολογίας και περιβάλλοντος, ολοκληρώνοντας και τις σπουδές της ως γεωπόνος. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στα Γρεβενά περισσότερο από 15 χρόνια. Είναι σύμβουλος σε επιχειρήσεις και αγρότες, αναλαμβάνοντας μελέτες προγραμμάτων αγροτικής ανάπτυξης και την υποστήριξη σε κοινοτικά προγράμματα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.