Συνάντηση Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Κοζάνης Γιώργου Τοπαλίδη με τον πρόεδρο της ΜΟΔ Α.Ε Βασίλη Σιαδήμα



 

Τον Πρόεδρο της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ) Βασίλη Σιαδήμα επισκέφθηκε, την Παρασκευή 07-07-2023 στα γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Γιώργος Τοπαλίδης.  Ο κ. Τοπαλίδης συνεχάρη τον αγαπητό φίλο κ. Βασίλη Σιαδήμα για την ανάληψη των  καθηκόντων τουκαι εξήρε την μέχρι σήμερα πορεία του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε διότι αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον συνδυασμό, η απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων, όπως ανέφερε ο κ. Τοπαλίδης «Προτεραιότητά μας είναι τα έργα ανάπτυξης».

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την ανάγκη επιτάχυνσης των ρυθμών ωρίμασης μελετών και συνεπώς αύξησης της απορροφητικότητας πόρων του ΕΣΠΑ. Όπως  επισήμανε, υποστηρίζει τη διαρκή και ουσιαστική συνεργασία με τη ΜΟΔ,  με στόχο την ταχύτερη δρομολόγηση έργων με αναπτυξιακό πρόσημο.

Κατά τη συζήτηση ο κ.Τοπαλίδης  υπογράμμισε πως η αύξηση της απορροφητικότητας των ευρωπαϊκών πόρων για έργα που θα σηματοδοτήσουν την αναπτυξιακή επανεκκίνηση του Δήμου , είναι ύψιστη προτεραιότητα. «Δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο. Θα τρέξουμε για να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο προς όφελος των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ανέφερε τη δεδομένη βούληση του να εστιάσει και να επενδύσει σε προγράμματα πρόληψης υγείας, προσυμπτωματικού ελέγχου και γενικότερα προστασίας της υγείας, θα εξεταστεί η συνεργασία με τη ΜΟΔ.

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.