Έρχονται νέες ταυτότητες από Σεπτέμβριο για όλους τους πολίτες -Αλλαγές και στα διαβατήρια



 

Έτσι θα είναι οι νέες ταυτότητες – Πόσο θα σας κοστίσουν – Πότε πρέπει να τις αλλάξουμε Μεγάλη αλλαγή αναμένεται τους επόμενους μήνες στις αστυνομικές ταυτότητες, οι οποίες αλλάζουν για όλους τους Έλληνες από το 2017.

Η διαδικασία για τις νέες ταυτότητες προβλέπει ότι οι επιτροπές που έχουν αναλάβει το έργο θα πρέπει να έχουν παραδώσει τους φακέλους με τις προτάσεις τους ως τα μέσα Ιουνίου, μετά θα ακολουθήσει ο σχετικός διαγωνισμός για τον ανάδοχο και ύστερα ως την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2017 θα ξεκινήσει η κυκλοφορία των νέων ταυτοτήτων, ουσιαστικά σε έναν χρόνο από τώρα όλες οι ταυτότητες θα αρχίσουν να αντικαθίστανται.

Οι νέες ταυτότητες θα περιέχουν μικροτσιπ στο οποίο σε πρώτη φάση θα αποθηκεύονται βιομετρικά χαρακτηριστικά ενώ σε δεύτερη φάση ίσως περιλαμβάνουν και τον ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ κλπ έτσι ώστε η χρήση της να επεκταθεί και στις υγειονομικές υπηρεσίες αλλά και στην εφορία, ίσως και στις τράπεζες.

Οι νέες ταυτότητες έρχονται καθώς υπάρχουν σφοδρές πιέσεις κυρίως από τις ΗΠΑ για αλλαγή των υπαρχόντων ταυτοτήτων οι οποίες πλαστογραφούνται εύκολα.

Το κόστος της αλλαγής για τους πολίτες εκτιμάται ότι θα είναι 10 ευρώ για την πληρωμή του αντίστοιχου παραβόλου. Στο κράτος υπολογίζεται ότι οι ταυτότητες αυτές θα κοστίσουν περί τα 80 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

dikaiologitika.gr

12 σχόλια στο άρθρο “Έρχονται νέες ταυτότητες από Σεπτέμβριο για όλους τους πολίτες -Αλλαγές και στα διαβατήρια

  1. ΚΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΗΠΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ.
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ.
    ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΥΛΗ,ΓΙΔΙΑ.

    1. Στην ΕΕ ακόμα και στην Τουρκία προ πολλού έχουν αυτού του τύπου ταυτότητες. Μη τα βλέπεις όλα στο στενό ιδεολογικό πρίσμα

    2. Δεν θέλουμε άλλη ταυτότητα ρέ εεε εεεε αυτή που έχουμε είναι ή Καλήτερη του κόσμου ή αμερικανική νά πάν νά κάνουν κουλουτούμπες ξεφτίλες τί δημοκρατία έχουμε εμείς αγαπάμε την Ελλάδα μας όχι τον δολοφόνο όλον τον λαόν ξυπνήστε θέλουν νά ξέρουν πού πάμε καί τί κάνουμε τά στοιχεία είναι του καθενός ατόμου ταυτότητα του διαβόλου δεν τί θέλουμε Καταλάβετέτο Ξεφτίλες

  2. Όλοι οι πολιτικοί το ίδιο είναι
    Ακόμη και πολλοί από την εκκλησία
    Εμείς φταίμε για ότι γίνεται
    Τους αφήνουμε να μας κάνουν ότι θέλουν
    Έχουν το σκοπό τους οι μασόνοι
    Ο Θεός να μας λυπηθεί και να μην τους αφήσει να κάνουν αυτά που έχουν σχεδιάσει εδώ και χρόνια..

  3. Οι μασόνοι κυβερνούν
    Όλοι οι πολιτικοί ακόμη και από την εκκλησία με τους μασονες είναι
    Μπιλ Γκέιτς
    Το καλό της ανθρωπότητας
    Πόση κοροϊδία!!!
    Ξυπνήστε

  4. Μάς κάνουν ότι θέλουν όπως ο τσοπάνης τα γιδοπροβατα, είμαστε όλο λόγια και στο τέλος θα γίνει όπως πάντα αυτό που γουστάρουν γιατί μας έχουν γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι (αν έχουν κακαλα) γιατί αν είχαν ούτε καν θα το δεχοντοντουσαν, ας σταματήσω γιατί θα πω πολλά… Αυτό είναι το λιγότερο που μας περιμένει….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.