Το “τερμάτισε” ο Κοζανίτης Θανάσης Στημονιάρης από τα Πετρανά – Σήκωσε την Ελληνική σημαία στο Transylvania 6 days – Με ζεμπεκιά γιόρτασε την πρωτιά- Δείτε βίντεο



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Την Ελληνική σημαία ιδιαίτερα συγκινημένος σήκωσε ο Κοζανίτης Θανάσης Στημονιάρης , με καταγωγή από τα Πετρανά,  στον υπερμαραθώνιο

Transylvania 6 days” , που διεξήχθη στην πόλη Ρέγκιν της Ρουμανίας τις προηγούμενες μέρες .

Ο συντοπίτης Σπαρταθλητής,  ζει στην Καβάλα και κάλυψε 788 χλμ. σε 6 ημέρες (143 ώρες, 56 λεπτά, 8 δευτερόλεπτα), επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ, αλλά και ρεκόρ διοργάνωσης.

Πρόκειται για μια νίκη σε αγώνα μεγάλων αποστάσεων, ενώ φέτος ξεπέρασε κυριολεκτικά τον εαυτό του από το περσινό ρεκόρ των 705.596 μέτρων.

Με χαρά και συγκίνηση ο Θανάσης Στημονιάρης, γιόρτασε την πρωτιά , χορεύοντας μια ζεμπεκιά που είναι το σήμα κατατεθέν της Ελληνικής μουσικής, ενώ κατά τον τερματισμό του ηχούσε το θρυλικό συρτάκι του Ζορμπά, του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη .

Θερμά συγχαρητήρια στο συντοπίτη Θανάση Στημονιάρη!

Δείτε το βίντεο :

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.