Βίντεο: Συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού του Σταύρου Καμπουρίδη Εδώ Κοζάνη – Οι πέντε βασικοί άξονες σχεδιασμού και εργασίας



Παρουσία  των υποψηφίων του κεντρικού συνδυασμού και των Τοπικών Διαμερισμάτων ‘εδώ Κοζάνη’, πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 28/6 συνάντηση στο κτήμα Κουτούκι, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Σταύρο Καμπουρίδη, να αναλύει τους πέντε βασικούς άξονες σχεδιασμού και εργασίας, τόσο στα Τοπικά διαμέρισμα, όσο και στην πόλη της Κοζάνης.

Ο κ. Καμπουρίδης εδώ έμφαση, στην αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη και στην ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων τους.

Αναφέρθηκε στο σχεδιασμό και την αναβάθμιση έργων ανάπλασης και παράλληλα   στην τόνωση  της επιχειρηματικότητας μέσω δράσεων, καθώς  και την αναδιαμόρφωση του   αθλητισμού και του  πολιτισμού.

Με το σύνθημα :Αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα για το μέλλον του Δήμου μας ξεκίνα και επίσημα η έναρξη του προεκλογικού μας αγώνα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.