“Θα δώσουμε τη μάχη, είναι απαράδεκτη όλη αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα σε όλο το φάσμα της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας” Αντώνης Τσάκωνας επικεφαλής της “Λαϊκης Συσπείρωσης” – Δείτε το βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Ο κ. Αντώνης Τσάκωνας επικεφαλής του Συνδυασμού “Λαϊκή Συσπείρωση”, ήταν ο εισηγητής του θέματος με τίτλο “οι εξελίξεις με την ανεξέλεγκτη εγκατάσταση Α.Π.Ε. στη Δυτική Μακεδονία και την επίθεση της αστυνομίας στους κατοίκους της Καλαμιάς”.

“Θα δώσουμε την μάχη είναι απαράδεκτη όλη αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα, αλλά δεν έχει και αποτέλεσμα, γιατί είναι πανάκριβη η ενέργεια.  Πέρα το ότι είναι φορτωμένη η περιοχή, δίνουμε τη μάχη η ενέργεια να γίνει κοινωνικό αγαθό. Αποκλειστικά από δημόσιο φορέα”.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 30 Ιουνίου στο κτίριο της πρώην νομαρχίας Κοζάνης.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.