Ζεμπιλιάδου για τις εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών “Να εμποδίσουμε το έργο να εξελιχθεί και να ενδυναμώσουμε τη θέση μας, γιατί είναι κάτι πολύ άδικο και κακό που εξελίσσεται στη γειτονιά μας” – Δείτε το βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Οι εξελίξεις με την ανεξέλεγκτη εγκατάσταση Α.Π.Ε. στη Δυτική Μακεδονία και την επίθεση της αστυνομίας στους κατοίκους της Καλαμιά, ήταν από τα πρώτα θέματα συζήτησης στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, το απόγευμα της Παρασκευής 30 Ιουνίου.

Την παραπάνω εισήγηση έφερε προς συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο η   “Λαϊκη Συσπείρωση” και την  συνυπέγραψαν οι παρατάξεις “Ελπίδα”, “Αριστερή Συμπορευση για τη Δυτική Μακεδονία”, και η  “Δημιουργία Ανατροπή”.

“Χαιρετίζουμε θετικά την απόφαση των δικαστηρίων για την προσωρινή διακοπή εργασιών στα φωτοβολταϊκά. Η θέση των κατοίκων είναι δύσκολη γιατί η εταιρεία έχει δρομολογήσει τις προτάσεις που έχει πάρει”, ανέφερε μεταξύ άλλων η κυρία Ζεμπιλιάδου επικεφαλής του συνδυασμού “Ελπίδα”.

Η ίδια συνέχισε” το Περιφερειακό Συμβούλιο να ανακαλέσει τις άδειες του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού πάρκου για το περιβαλλοντικό χωροταξικό και την περιβαλλοντική μελέτη”.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.