Συγχαρητήριο μήνυμα του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης στους μαθητές και στις μαθήτριες για τις πανελλαδικές εξετάσεις



 

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων  των Πανελλαδικών Εξετάσεων,  συγχαίρουμε όλους εσάς που αριστεύσατε δικαιώνοντας  έτσι την επίπονη προσπάθεια που καταβάλατε  και  όσους  καταφέρατε να πετύχετε το στόχο σας  συγκεντρώνοντας τα μόρια που απαιτούνται για τις σχολές που επιθυμείτε. Συγχαίρουμε σήμερα τους μαθητές μας για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές!! Είμαστε ιδιάιτερα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους σε όλες τις κατευθύνσεις!

Ευχόμαστε να συνεχίσετε και στο μέλλον  την αξιόλογη προσπάθειά σας, κάνοντάς μας περήφανους για την πρόοδο και τις επιτυχίες σας. Στα παιδιά όμως που δεν τα κατάφεραν φέτος, ένα ”μπράβο” για τον αγώνα  που έκαναν….η προσπάθεια συνεχίζεται…. Ανεξάρτητα όμως από το θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα των Πανελλαδικών, ευχόμαστε  σε όλους σας  να μπορείτε να διακρίνετε  τις ξεχωριστές ικανότητες και τα ταλέντα  που ο καθένας από σας  διαθέτει και  με οδηγό τα όνειρά σας να αξιοποιείτε  κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στη ζωή σας,  για να γίνετε ευτυχισμένοι!!!

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στους μαθητές μας, κάθε επιτυχία στη ζωή τους!! Μακάρι όλοι οι δρόμοι να είναι ανοιχτοί μπροστά τους!!” Συγχαρητήρια” σε όλα τα παιδιά, που προσπάθησαν ν’ αγγίξουν ένα απ’ τα “όνειρά” τους.  Επιγραμματικά αναφέρουμε:

ΣΧΟΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ                      ΖΑΡΑ ΡΟΔΑΜΑ           19025

ΣΙΟΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ       18650

ΚΟΝΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ    18550

ΚΟΝΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ   17925

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 17900

ΣΧΟΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ    ΖΟΥΡΟΥΦΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 19025

ΚΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ           17900

ΣΧΟΛΕΣ ΘΕΤΙΚΩΝ                   ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  19000

ΒΡΟΝΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ              18825

ΣΧΟΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ          ΜΑΚΡΙΑΝΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ              18250

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    17700

Σας ενημερώνουμε ότι τριαντατέσσερις(34) μαθητές  μας έχουν γράψει πανω από 16000 μόρια Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στους μαθητές μας, κάθε επιτυχία στη ζωή τους!! Μακάρι όλοι οι δρόμοι να είναι ανοιχτοί μπροστά τους!!

 

  Ο Διευθυντής

                Κεχαγιάς Χρήστος

  Ο Σύλλογος  Διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.