‘Μαζί για την Κοζάνη’: Ανακοίνωση τριών υποψηφίων στον συνδυασμό



 

 

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Κουρού. Γεννήθηκα στην Κοζάνη το 1972, όπου διαμένω και δραστηριοποιούμαι μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την Ελευθερία Σκόρδα και έχουμε δύο τέκνα, τον Δημήτριο Κουρού και την Ευαγγελία Κουρού. Είμαι οικονομολόγος, απόφοιτος του  Πανεπιστημίου  Μακεδονίας Θεσσαλονίκης ,του τμήματος  Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών (1991-1995).Μετά την αποφοίτησή μου και την ολοκλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων  δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης, ενώ παράλληλα εργάσθηκα και ως λογιστής.

Από το 1999 έως και το 2018 εργάσθηκα σε εμπορικές ιδιωτικές Τράπεζες (Συνεταιριστική Τράπεζα, NOVABANK, MILLENNIUMBANK, CREDIT AGRICOLE, ALPHA BANK) σε θέσεις ευθύνης (αρχικά προϊστάμενος, υποδιευθυντής και έπειτα ως διευθυντής ). Από  το 2018 δραστηριοποιούμαι στο χώρο της εκπαίδευσης, ως συνιδιοκτήτης  Φροντιστηρίου  Μέσης Εκπαίδευσης με την επωνυμία ‘’ΑΝΕΛΙΞΗ’’, ενώ δραστηριοποιούμαι παράλληλα με την ιδιότητα του Ασφαλιστικού  Διαμεσολαβητή. Είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος. Διετέλεσα για οκτώ (8) έτη στο Δ.Σ.  του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κοζάνης. Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Από το 2020 συνεργάζομαι ως εξωτερικός συνεργάτης του ΤΑΔΥΜ (Ταμείο Δυτικής Μακεδονίας) ως εμπειρογνώμονας Οικονομολόγος. Συμμετέχω επίσης με την ιδιότητα  του εκκαθαριστή στην εκκαθάριση του ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ  ΚΕΝΤΡΟΥ  ΚΟΖΑΝΗΣ

Συμμετέχω στον συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ, γιατί πιστεύω πως οι  γενιές  των 30αρηδων, 40αρηδων και 50αρηδων, πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες, ώστε ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ να μην ακολουθεί τις εξελίξεις, αλλά να συμμετέχει, να συνδιαμορφώνει και να προηγείται αυτών, με απώτερο στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, την ύπαρξη οράματος και την διασφάλιση ενός  καλύτερου  μέλλοντος για της επόμενες γενιές.

 

Ονομάζομαι Άννα Μαρία Σαββίδου της Ελισάβετ και του Αντωνίου . Είμαι το δεύτερο παιδί της οικογένειας κι έχω ακόμη έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Κωνσταντίνο Σαββίδη . Γεννήθηκα στην Κοζάνη 15/02/1996 με καταγωγή από Νεάπολη και Μικρόκαστρο αλλά και από τον πιο όμορφο κάμπο της Ελλάδας μας την Βέροια . Κατοικώ μόνιμα στην πόλη της Κοζάνης όπου εργάζομαι στην δική μας οικογενειακή επιχείρηση (πρατήριο υγρών καυσίμων) μαζί με τον αδερφό μου και τον πατέρα μου .

Σπουδάζω διοίκηση επιχειρήσεων, μου αρέσει να εξελίσσομαι και να δημιουργώ.

Πιστεύω ακράδαντα στο Ευγένεια στην ευγένεια, χαμόγελο στο χαμόγελο και καλές πράξεις στους θετικούς ανθρώπους αλλά και στους λίγο πιο δύσκολους.

Θέτω την υποψηφιότητα μου ΜΑΖΙ με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη για τις κοινές σκέψεις που μας ενώνουν, τα όνειρα για έναν ομορφότερο  τόπο για νέους ανθρώπους , την αγάπη μας για το μέρος μας ώστε να αντέξουμε όλοι μαζί ενωμένοι και να κρατηθεί η πόλη μας με γερά θεμέλια  ζωντανή  !!!!

Εύχομαι να πορευτούμε ΜΑΖΙ σε αυτόν τον πολύτιμο αγώνα που έχουμε μπροστά μας με αρχές πάνω απ’ όλα, στόχους, πολλή εθελοντική διάθεση διότι όταν δίνουμε γεμίζει η καρδιά μας  και ειλικρινή  αγάπη…

Σας αφήνω το χαμόγελο μου και τις θετικές σκέψεις μου .

Όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε!!!

 

 

Ονομάζομαι Λάζαρος Γιώτης, του Γεράσιμου και της Ελισάβετ, το γένος Κοταρίδη. Κατάγομαι από το Πρωτοχώρι Κοζάνης και μένω μόνιμα στην Κοζάνη. Είμαι παντρεμένος με την Νατάσα Γιολδάση με την οποία έχουμε δύο παιδιά.

Σπούδασα «Τεχνικός Η/Υ και Ηλεκτρονικών Μηχανών Γραφείου» στο Δ.Ι.Ε.Κ. Κοζάνης. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια «Οργάνωσης και Διοίκησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»,  «Αποτελεσματικής Οργάνωσης & Διοίκησης Παραγωγής» και «Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών».

Εργάστηκα επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα σε διάφορες θέσεις και από το 2012 δημιούργησα τη δική μου εταιρεία εμπορίου pellet και ειδών θέρμανσης.

Παρά τις δυσκολίες που έχουμε στην Κοζάνη επέλεξα να μείνω, να δραστηριοποιηθώ και να επενδύσω στον τόπο μου παλεύοντας για ένα καλύτερο αύριο.

Προχωράμε Μαζί για την Κοζάνη και τον Γιάννη Κοκκαλιάρη, για να αλλάξουμε το μέλλον της περιοχής, για εμάς και τα παιδιά μας.

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.