Πλούσιο το μουσικό αφιέρωμα στον Σταυρό Ξαρχάκο από τη μεικτή χορωδία και ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης – Δείτε βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Το βράδυ της Δευτέρας τα φώτα άναψαν στη σκηνή της Αίθουσας Τέχνης και υπό την καθοδήγηση της μπακέτας του μαέστρου Χρήστου Κτιστάκη, ξεκίνησε το αφιέρωμα στον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη, Σταύρο Ξαρχάκο.

Το ορχηστρικό σύνολο και η μεικτή χορωδία του Δημοτικού Ωδείου της πόλης, απέδωσαν με την καλύτερη ερμηνεία τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσαν τα τραγούδια του, όπως “Τα δάκρυα μου είναι καυτά”, “Στου Όθωνα τα χρόνια”, “Ήταν μια φορά”, “Μάνα μου Ελλάς”, “Νυν και Αεί”, “Όνειρο δεμένο” “Ματιά βουρκωμένα” κ.ά. 

Ο κόσμος καταχειροκρότησε τους συντελεστές για το μουσικό ταξίδι που τους αφιέρωσαν και τη δουλειά όλης της χρόνιας που γίνεται στα τμήματα του Ωδείου.

Ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και η επόμενη χρονιά να περιλαμβάνει τόσο σπουδαίες μουσικές συνεργάσιες, ενώ η τελευταία μουσική εμφάνιση  για τη φετινή χρονιά πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου στο Δρίζειο, στον αύλειο χώρο του Ωδείου, στις 7:30μ.μ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.