Καλλιόπη Βέττα “Μας περιμένουν αγώνες και έξω από τη Βουλή και μέσα, θα είμαι δίπλα σε όλες και όλους, αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος” – Δείτε το βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

“Μας περιμένουν αγώνες και έξω από τη Βουλή και μέσα, θα είμαι δίπλα σε όλες και όλους, αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος” τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Καλλιόπη Βέττα σε δήλωσή της στα ΜΜΕ της πόλης, το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουνίου.

Το οριστικό αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της δεύτερης Κυριακής στις 25 Ιουνίου, έδωσε μια έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και στην πρώτη σε ψήφους Βουλεύτρια της Π. Ε. Κοζάνης, Καλλιόπη Βέττα.

Για το θέμα που έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας με δήλωση του τον εαυτό του στην κρίση των μελών του κόμματος αμέσως μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, απάντησε η κ. Βέττα  “όλοι τον στηρίζουν. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποδείξει ότι  είναι ένας ηγέτης και στα δύσκολα και στα εύκολα. Η Αριστερά ξέρει πολύ καλά και από ήττες και από νίκες και έχει την εντιμότητα ο Αλέξης Τσίπρας να θέτει τον εαυτό του στην κρίση των μελών αυτό θα κάνει και το επόμενο διάστημα. Μέσα από τη διαδικασία των δημοκρατικων οργάνων πιστεύω ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει την εμπιστοσύνη των μελών και των στελεχών να προχωρήσει  στις αναγκαίες τομές που θα κάνει στο επόμενο διάστημα”.

2 σχόλια στο άρθρο “Καλλιόπη Βέττα “Μας περιμένουν αγώνες και έξω από τη Βουλή και μέσα, θα είμαι δίπλα σε όλες και όλους, αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος” – Δείτε το βίντεο

  1. ΤΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥ…
    Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ 1780000 ΨΗΦΟΥΣ ΤΟ 2019 ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ 929000 ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΣΥΔΟΤΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΙΔΑ…

  2. Νίνα- Στέλιος.

    - Edit

    Απαντήστε

    Σας ευχόμαστε συγχαρητήρια
    για την εκλογή σας κ όσο πικραμένοι
    κι αν νιώθουμε για τα δύσκολα αποτελέσματα,
    τόση υπομονή θα κάνουμε για να έλθει
    η Λύτρωση όπως εμείς τη φανταζόμαστε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.