Primary Menu    

Κως: Δίωξη για βιασμό στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό- Στοιχεία που τον καίνε- Τη σκότωσε στο χωράφι



 

Συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό ασκήθηκε στον 32χρονο βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, εκτός από τη δίωξη για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, με βάση την αξιοποίηση στοιχείων που προέκυψαν, εκτός από ποινική δίωξη για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 32χρονο, ασκήθηκε και δίωξη για βιασμό της 27χρονης, σύμφωνα με το kosnews24.gr.

Αυτό που οδήγησε στην νέα δίωξη  ήταν  τα νέα βίντεο που ήρθαν στα χέρια των Αρχών και τα οποία δείχνουν τι έγινε το μοιραίο βράδυ όπου η άτυχη 27χρονη βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

Ειδικότερα, οι Αρχές βρήκαν βίντεο στο οποίο φαίνεται ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας να φεύγει από το σπίτι που διέμενε, μαζί με το θύμα με κατεύθυνση προς το σημείο που η 27χρονη εντοπίστηκε νεκρή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο βίντεο φαίνεται ο Μπαγκλαντεσιανός να φεύγει μαζί με την 27χρονη, να επιστρέφει έπειτα από μερικές ώρες μόνος, να ξαναφεύγει από το σπίτι προς τον ίδιο προορισμό και να γυρίζει τελικά –πάλι μόνος του- τα ξημερώματα.

Την ίδια στιγμή στοιχεία που έριξαν περισσότερο φως στις έρευνες για τον εντοπισμό του ανθρώπου που δολοφόνησε την Αναστάζια, ήταν όσα βρήκαν οι Αρχές στο κινητό του θύματος.

realnews.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Κως: Δίωξη για βιασμό στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό- Στοιχεία που τον καίνε- Τη σκότωσε στο χωράφι

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.