‘Σφύριξε’ την έναρξη του Φιλικού Αγώνα στην μνήμη του Παύλου Μυροφορίδη στο ΔΑΚ Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Έναν διαφορετικό αγώνα ποδοσφαίρου στην μνήμη του Παύλου Μυροφορίδη που έφυγε από τη ζωή  στις 2 Μαϊου 2023, μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης τίμησε με την παρουσία τους  όσοι παρευρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίου στο ΔΑΚ Κοζάνης, που διοργάνωσαν ο αδελφός του Παύλου, Γιάννης Μυροφορίδης και η ομάδα ΦΣ Κοζάνης.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα παίκτες και κοινό, κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αγαπημένου προσώπου στο χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ από τα μεγάφωνα ακούστηκαν ορισμένα λόγια του εκλιπόντος από τη συνεντεύξεις που είχε δώσει ο ίδιος για την μεγάλη του αγάπη.

Η ομάδα ΦΣ Κοζάνης, προπονητές  και ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα τίμησαν τον φίλο τους Παύλο, ενώ με την ομάδα της Κοζάνης στη θέση του τερματοφύλακα έπαιξε ο γιος του, τιμώντας και αυτός με τη σειρά του τον πατέρα του. 

Στον αγώνα παρευρέθηκαν η πρωταθλήτρια ομάδα  ΦΣ Κοζάνη και μια ομάδας φίλων του Παύλου Μυροφορίδη από τον χώρο του ποδοσφαίρου όλων των επαγγελματικών κατηγοριών.

Στην κάμερα του kozanilife.gr, o αδερφός του Παύλου, τόνισε ‘θα προσπαθήσουμε κάθε χρόνο να κάνουμε έναν θεσμό στην μνήμη του, να γίνεται μία διαδικασία καλή με αθλητές από όλη την Ελλάδα. Παύλο δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.’

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.