Επισκέφθηκαμε την ετήσια έκθεση φωτογραφίας του Φωτογραφικού Εργαστηρίου Δήμου Κοζάνης – ‘Φωτοδίοδος’- Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Οι μαθητές του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Δήμου Κοζάνης – ‘Φωτοδίοδος’,  αποχαιρετούν τη φετινή χρονιά με την καθιερωμένη  έκθεση φωτογραφίας, στο σπίτι της Φιλαρμονικής ‘Πανδώρα’, παρουσιάζοντας τη δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια όλης της χρόνιας, στον κόσμο της πόλης.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Βουλγαρούλης Θεόδωρος, Καρατουλιώτη Άρτεμη, Κομμάτα Κατερίνα, Ματιάκης Κωνσταντίνος Μαυρουδή Άννα, Μπουλαρτζής Απόστολος, Μπαρμπεν Κοραλι, Σαχινίδης Τάσος, Τσολάκης Αλέξανδρος και Χρυσοστομίδης Θεοχάρης.

Το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης, όπου παρευρέθηκε αρκετός κόσμος, αγκαλιάζοντας την τέχνη της φωτογραφίας. Έτσι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους δημιουργούς και να συζητήσουν για τις επιλογές τους και το σκεπτικό των εκθεμάτων τους.

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι και την Κυριακή 25 Ιουνίου από τις 6μμ ως τις 10μμ κάθε μέρα.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.