Πυκνή ομίχλη στα διόδια Πολυμύλου – Νταλίκα “σφήνωσε” στα διόδια – Δείτε βίντεο



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Πυκνή ομίχλη παρατηρήθηκε στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης, το πρωί του Σαββάτου 17 Ιουνίου, με αποτέλεσμα νταλίκα να σφηνώσει στον γκισέ διόδίων .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR , λόγω της κακής ορατότητας των οδηγών ιχ αυτοκινήτων, προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση , ενώ οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τροχαίο ατύχημα μεταξύ ιχ αυτοκινήτου και νταλίκας που παρέσυρε και άλλα οχήματα,με αποτέλεσμα η διερχόμενη νταλίκα να “κολλήσει” στα διόδια για αρκετή ώρα, στο ρεύμα με κατεύθυνση Βέροια προς Κοζάνη .

Στο σημείο επικράτησε κυκλοφοριακή συμφόρηση, ενώ η Τροχαία  βρέθηκε στο σημείο για την ρύθμιση της κυκλοφορίας .

Αυτή την ώρα, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά .

Δείτε βίντεο :

 

2 σχόλια στο άρθρο “Πυκνή ομίχλη στα διόδια Πολυμύλου – Νταλίκα “σφήνωσε” στα διόδια – Δείτε βίντεο

  1. Κάθε χρόνο κάνω το ίδιο δρομολόγιο και κάθε φορά τα ίδια. ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΤΑ ΔΙΌΔΙΑ ΕΝΑ ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΟ ΚΑΤΩ. Είναι δυνατόν κάθε φορά τα ίδια;;;; Την προηγούμενη φορά 50 αυτοκίνητα χτυπήσαμε και η κατάσταση παραμένει ίδια. Εν έτη 2023 δεν υπάρχει τρόπος να μην υπάρχουν αυτά τα ατυχήματα από ομίχλη;;;;;
    ΠΑΡΤΕ ΚΆΠΟΙΟΣ ΘΕΣΗ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΚΟΙΜΆΣΤΕ ΌΡΘΙΟΙ

  2. Αυτό ακριβός που είπε και ο από πάνω ! Είναι δυνατών κάθε φορά που θα έχει ομίχλη να έχουμε τραυματίες και νεκρούς σε ένα δρόμο (Εγνατίας οδού ) τα διόδια πρπει να μεταφερθούν από τους αρμόδιους 1 χιλιόμετρο ποιο κάτω προς Κοζάνη να μην έχουμε θύματα ! Πάρτε επιτέλους θέση εσείς που κάθεστε στις καρέκλες !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.