Το πρόγραμμα της  πολιτικής δραστηριότητας των ΚΟ της Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ



Το πρόγραμμα της  πολιτικής δραστηριότητας των ΚΟ της Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές στις 25 Ιούνη, για  ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ, είναι:

 

Πέμπτη 15/6

-στις 7 π.μ. , κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Νόντα Στολτίδη, μέλος του Γραφείου της Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο της  έδρας   της Περιφέρειας Δυικής Μακεδονίας .

Στις 11 π.μ. , στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου , περιοδεία  από την Τίνα Κουζιάκη και τον Σταύρο Μωυσιάδη , υποψήφιους βουλευτές στην ΠΕ Κοζάνης

Στις 8 μ.μ., συγκέντρωση στο Άργος Ορεστικό, στο παλιό Πνευματικό Κέντρο. Ομιλητής ο Τίγκας Γιώργος υποψήφιος βουλευτής Καστοριάς.

Στις 8 μ.μ., ΚΕΝΤΡΙΚΗ προεκλογική  συγκέντρωση στην  κεντρική πλατεία  ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος , μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

 

Παρασκευή 16/6

-Στις 8μ.μ. συγκεντρωση στην πλατεία Γεράνειας στη Σιάτιστα. Θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη , υποψήφια βουλευτής Κοζάνης.

-Στις 8.30 μ.μ., η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο νέο Πάρκο Φλώρινας. Θα μιλήσει ο Χρηστίδης Θανάσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

 

Σάββατο 17/6

Στις  11 π.μ. οργανώνεται περιοδεία από την ΚΟΒ Κέντρου  στα καταστήματα του κέντρου της Κοζάνης και στις 12 το μεσημέρι στη λαϊκή .

Στις 11.30 π.μ. κλιμάκιο της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ  με επικεφαλής την Τίνα Κουζιάκη υποψήφια Βουλευτή, θα περιοδεύσει στην Ποντοκώμη και στις 1 μ.μ. στο  Μαυροδέντρι .

Στις 8μ.μ., η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Μακεδονομάχων στην Καστοριά . Θα μιλήσει ο Νεκτάριος Τριάντης ,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κυριακή 18/6

-Στις 11 π.μ. περιοδεία από κλιμάκιο της ΤΕ Κοζάνης στο Τρανόβαλτο , στις 1 μ.μ. στην Ελάτη και στις 7μ.μ. στην Αγία Παρασκευή

Στις 6.30 μ.μ. η Τίνα Κουζιάκη , υποψήφια βουλευτής Κοζάνης, θα περιοδεύσει στην  Αγία Κυριακή Βελβεντού και στις  8μ.μ θα μιλήσει σε συγκέντρωση που οργανώνει η ΚΟ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Βελβεντό

Στις 8 μ.μ. η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση  στην κεντρική πλατεία στα Γρεβενά. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

 

Δευτέρα 19/6

Στις 7 π.μ. περιοδεία στα συνεργεία του Δήμου Εορδαίας και στη συνέχεια στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο από τους υποψήφιους βουλευτές Κοζάνης, Τίνα Κουζιάκη και Σταύρο Μωυσιάδη.

Στις 9 π.μ. περιοδεία με τη Δημαρακη Φωτεινή, στην Κοινωνική προστασία στην Κοζάνη και στις 1μ.μ. στον ΕΦΚΑ

 

Τρίτη 20/6

Στις 10 π.μ. περιοδεία στο Δημαρχείο Κοζάνης και στο ΚΥ Κοζάνης από την Τίνα Κουζιάκη υποψήφια βουλευτής Κοζάνης

Στις 8 μ.μ. η ΚΕΝΤΡΙΚΗ προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία Κοζάνης. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης μέλος της ΚΕ  και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

 

Τετάρτη 21/6

Στις 6μ.μ. στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κοζάνης, περιοδεία με την Τίνα Κουζιάκη και Φωτεινή Δημαράκη υποψήφιες βουλευτριες Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.