Το ΚΚΕ Δυτικής Μακεδονίας για την προσωρινή διαταγή διακοπής εργασιών στο φ/κο πάρκο στην Καλαμιά



 

Η προσωρινή διαταγή του μονομελούς πρωτοδικείου Κοζάνης, για παύση εργασιών στο  φωτοβολταϊκό πάρκο  στην Καλαμιά, αποτελεί ενα πρώτο θετικό βήμα στο δίκαιο αγώνα των κατοίκων. Η απόφαση αυτή είναι αποτέλεσμα της αποφασιστικότητάς τους , της μαχητικότητάς τους  και της αλληλεγγύης, που δέχτηκαν από σωματεία και φορείς. Είναι αποτέλεσμα της μεγάλης και μαχητικής συγκέντρωσης που οργάνωσαν μαζί με άλλες επιτροπές αγώνα και αγκαλιάστηκε από το λαό.

Έρχεται να προστεθεί σε ανάλογες νίκες στο παρελθόν όπως της  Επιτροπής Αγώνα των κατοίκων της Σιάτιστας που έβαλε φρένο στην τοποθέτηση ανεμογεννητριών στο Μπούρινο. Τα παραδείγματα αυτά μας δείχνουν τον δρόμο, ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό.

Ο χρόνος που κερδήθηκε με τα ασφαλιστικά μέτρα μπορεί και πρέπει να αξιοποιηθεί για την καλύτερη οργάνωση και συντονισμό του αγώνα. Τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ, οι οπαδοί και φίλοι του μέσα στους μαζικούς φορείς, που συμμετέχουν, θα δώσουν την μάχη για να σωθεί ο φυσικός πλούτος της περιοχής μας.

 

Κοζάνη 14/6/ 2023

Το Γραφείο Τύπου

της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.