Περιοδεία Προδρόμου Εμφιετζόγλου στη Δυτική Μακεδονία



 

O Επικεφαλής του Πατριωτικού Συνασπισμού και Πρόεδρος της Πατριωτικής Δύναμης κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, περιόδευσε στη Δυτική Μακεδονία. Η περιοδεία περιείχε ομιλίες, επισκέψεις, τηλεοπτικές εμφανίσεις, προσκυνήματα, συναντήσεις με παλιούς συνεργάτες, φίλους και οπαδούς του Πατριωτικού Συνασπισμού.

Η περιοδεία ξεκίνησε την Πέμπτη από την όμορφη πόλη της Βέροιας, όπου στον πολυχώρο Ελιά, μαζί με τον υπ. Βουλευτή Κ. Γιοβανόπουλο μίλησαν σε πλήθος φίλων του Πατριωτικού Συνασπισμού,  παρουσία και των υπολοίπων υποψηφίων βουλευτών του νομού.

Την Παρασκευή το πρωί ο κ. Εμφιετζόγλου, συνοδευόμενος από τον υπ. Βουλευτή Γ. Φαρμάκη επισκέφθηκε το Μποδοσάκειο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Εκεί έγινε δεκτός με θέρμη από το Ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και ενημερώθηκε για τα πολλά προβλήματα, με σημαντικότερο τις ελλείψεις σε προσωπικό. Κατόπιν επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης, όπου είχε μακρά συζήτηση με τον Διοικητή, για θέματα τοπικής αστυνόμευσης,  γενικότερης δημόσιας τάξης και ζητήματα που απασχολούν τους ένστολους. Είναι γνωστή η ιδιαίτερη μέριμνα της Πατριωτικής Δύναμης και των υπολοίπων κομμάτων του Πατριωτικού Συνασπισμού, στα Σώματα Ασφαλείας. Ύστερα ο Πρόεδρος συνομίλησε με κατοίκους στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Το απόγευμα, με συνοδεία τους υπ. βουλευτές Σ. Κιοσκερίδου και Γ. Φαρμάκη, επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Δρυόβουνο.

Η περιοδεία του κ. Εμφιετζόγλου στο ν. Κοζάνης έληξε με ομιλία του στην Πτολεμαΐδα. Η παρουσία του στην περιοχή έγινε θέμα στον τοπικό τύπο και κατόπιν  πρόσκλησης του τηλεοπτικού σταθμού Flash, παρευρέθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, όπου απάντησε με τη γνωστή του ευθύτητα σε ερωτήσεις τοπικού και πανελληνίου ενδιαφέροντος, όπως το δημογραφικό και το ενεργειακό.

Την Κυριακή, τελευταία ημέρα της τετραήμερης περιοδείας, ο κ. Πρόεδρος είχε ομιλία προς τους πολίτες της Φλώρινας, στο Εμπορικό Επιμελητήριο. Άριστος γνώστης της Φλώρινας, παρουσίασε τρόπους αντιμετώπισης και λύσεις των πολλών προβλημάτων της ακριτικής περιοχής. Τελευταίος σταθμός, το ευλογημένο χωριό (λόγια του κ. Εμφιετζόγλου) Παναγίτσα Εδέσσης. Στο ασφυκτικά γεμάτο Πνευματικό Κέντρο, που φέρει το όνομα του, μίλησε από καρδιάς στους συγκινημένους κατοίκους, για τα παλιά που τους ενώνουν και για τα νέα που έρχονται.

Αξίζει να σημειωθεί η εγκαρδιότητα με την οποία υποδέχτηκαν, παντού, οι πολίτες της Δ. Μακεδονίας τον Πρόεδρο κ. Εμφιετζόγλου! «Τον δικό μας άνθρωπο» όπως χαρακτηριστικά έλεγαν!

 

2 σχόλια στο άρθρο “Περιοδεία Προδρόμου Εμφιετζόγλου στη Δυτική Μακεδονία

  1. Όλοι οι δημοσκόποι της Ελλάδας
    που είναι τα μισθαρνα όργανα του Μητσοτακη,
    μέχρι παραμονή εκλογων θα παρουσιάζουν δέκα κομματικη Βουλή, για
    να συσπειρώνουν τα μαντρωμενα της Νέας δημοκρατιας.
    Το είπε ο Αβερωφ” οποίο πρόβατο βγει απ το μαντρι,το τρώει ο λυκος”

  2. Αχθος αρουρης

    - Edit

    Απαντήστε

    Όποιος δε ψηφίσει νέα δημοκρατια ,δε θα περάσει καλά,όπως
    είπε η παντεσπανατη η Αντουανέτα,η μπακογιαννη που
    Το κύριο όνομα της ειναι” l etat c’est moi”= το κράτος είμαι εγω!
    Την πήρε ο πόνος για τους φτωχούς μουσουλμάνους που δεν έχουν
    στον ήλιο μοίρα και στο ενα δωμάτιο κοιμούνται αυτοί και στ άλλο οι κότες και οι
    κατσίκες της,ανάλγητη και μισητή νέα δημοκρατια.
    Ντροπή σας!
    Και ποια είσαι εσύ βρε κακοψυχη;
    Βάρος της γης- της Ελλάδος είσαι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.