Επικίνδυνες κόντρες σε δρόμους της Πτολεμαΐδας – Καίνε τα λάστιχα οι “κοντράκηδες”



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

 

Ένα επικίνδυνο “παιχνίδι ” μεταξύ οδηγών ιχ αυτοκινήτων, παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στους δρόμους της Πτολεμαΐδας. Οι λεγόμενοι ¨κοντράκηδες” συγκεντρώνονται με αυτοκίνητα κυρίως μεγάλου κυβισμού ή πειραγμένα” στη γλώσσα του λαού, όπου στοιχηματίζουν με χρηματικά ποσά μεταξύ τους για το ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, οδηγοί συναντιούνται σε σημεία περιμετρικά της πόλης και “καίνε” κυριολεκτικά τα λάστιχα των αυτοκινήτων τους , κάνοντας αγώνες δρόμου με ιλιγγιώδη ταχύτητα .Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται κυρίως στην Ανατολική είσοδο της Πτολεμαϊδας και σε διάφορα άλλα σημεία ,όπως  στο δρόμο απέναντι από το Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών και στον κόμβο του Ανατολικού.

 

Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι μεταξύ των οδηγών, τόσο για τους ίδιους , όσο και για διερχόμενο όχημα ή πεζό.
Κανείς δεν θα ήθελε να σκεφτεί στο “περασμα” αυτών των οδηγών μια λάθος κίνηση τι συνέπειες θα έχει.

 

Έπειτα από την καταγγελία πολιτών, η Τροχαία Πτολεμαϊδας ανέλαβε δράση για την πρόληψη και την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων, όπου με έντονη παρουσία και με εντατικούς ελέγχους, φαίνεται να έχουν μειωθεί αισθητά τα εν λόγω περιστατικά, τουλάχιστον τις δύο τελευταίες ημέρες.

7 σχόλια στο άρθρο “Επικίνδυνες κόντρες σε δρόμους της Πτολεμαΐδας – Καίνε τα λάστιχα οι “κοντράκηδες”

  1. Κοίτα εσύ πού έγραψες τν παραπάνω είδηση τν επόμενη φορά πού θα οδηγάς να Μν έχεις τό κινητό στα χέρια γιατί είναι ποίο επικίνδυνο από τούς κοντρακιδες καί ειδικά σέ δρόμο μέσα στν πόλη!!!

  2. Μιας που η πτολεμαιδα είναι γεμάτη στα μεγάλου κυβισμού αμάξια … Porsche Ferrari Lamborghini …. Εεε ξυπνάτε και ασχοληθείτε με τίποτα σοβαρό

  3. Εκδίκηση-θυμός

    - Edit

    Απαντήστε

    Είναι απλά τα πράγματα συλλήψεις κατασχέσεις και καταστροφή του αυτοκινήτου. Οι συλληφθέντες να δικαστούν με την κατηγορία απόπειρας δολοφονίας πρόκληση σοβαρου ατυχήματος από προθεση. Παρά έγινε με κάθε τσογλάνι να κάνει ότι γουστάρει.

    1. Συμφωνώ με τον παραπάνω κύριο.
      Σύλληψη, κατάσχεση οχήματος, αφαίρεση διπλώματος εφόσων υπάρχει, γιατί και πολλοί είναι χωρίς δίπλωμα και εκδίκαση ως επικίνδυνου ατόμου για την κοινωνία και πρωτίστως για τον εαυτό του. Τα δε οχήματα να μαζεύονται σε έναν χώρο, από τον οποίο να περνάν οι ίδιοι από έξω, να τα βλέπουν και να “καίγεται” η ψυχούλα τους.

  4. Να υποθέσω ότι ο κος lamborghini και ο κος s3 αν δεν είναι και το ίδιο άτομο, είναι fan και μέτοχοι αυτού του “αθλήματος” .
    Λοιπόν, δεν παύει να είναι και αυτό σοβαρό θέμα όταν έχει να κάνει με την ανθρώπινη ζωή.
    Από την άλλη έχω ακούσει από άτομα ασχολούνται με τον εν λόγο “πόλεμο”, ότι η αστυνομία και γνώστης είναι και τίποτα ιδιαίτερο δεν κάνει…..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.