Συνεδρίαση της Ομάδας εργασίας για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων από την απαγόρευση διέλευσης οχημάτων από την υψηλή Γέφυρα Σερβίων



 

Συνεδρίαση της Ομάδας εργασίας για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων από την απαγόρευση διέλευσης οχημάτων από την υψηλή Γέφυρα Σερβίων πραγματοποιήθηκε χθες, μετά από πρόσκληση του προέδρου της, Μενέλαου Μακρυγιάννη. Στη συνάντηση συμμετείχαν  ο Δήμαρχος Βελβεντού κ. Μανώλης Στεργίου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σερβίων κ. Διονύσιος Αλεξόπουλος , ο κ. Μιχαήλ Χλιάπας, εκπρόσωπος του ΕΒΕ Κοζάνης και ο κ. Ιωάννης Σεραφείμ εκπρόσωπος του ΓΕΩΤΕΕ.

Συζητήθηκαν τρόποι αποζημίωσης προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που πλήττονται, καθώς δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο που να τεκμηριώνει την απαίτηση. Κατατέθηκαν προτάσεις από τους συμμετέχοντες και στη συνέχεια ζητήθηκαν επίσημα στοιχεία για την τεκμηρίωση και την αποστολή ολοκληρωμένης πρότασης προς τα αρμόδια υπουργεία. Σκοπός η κάλυψη της οικονομικής επιβάρυνσης των συμπολιτών μας που πλήττονται λόγω των εργασιών συντήρησης που λαμβάνουν χώρα αυτό το διάστημα.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.