Άλλο ένα εργατικό ατύχημα στην περιοχή μας



 

Ένα ακόμα εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός εργαζομένου, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι «κάτι δεν πάει καλά».

Ελλείψεις, κενά πόστα, εντατικοποίηση εργασίας, έλλειψη εξειδίκευσης, απουσία ελέγχων λόγω ελλείψεων προσωπικού, κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου με το ερώτημα να παραμένει: «ως πότε;»

Στο εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών ΜΑ.ΒΙ.Ζ. στην Νεάπολη Βοΐου, εργαζόμενος άνδρας που πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης μηχάνηματος παραγωγής ζωοτροφών, βρέθηκε σφηνωμένος εντός του μηχανήματος με το ένα χέρι και το ένα πόδι.

Με πολλαπλά τραύματα ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή, με ΑΣΦΑΛΕΙΑ, στην οικογένειά του και στην εργασία του.

Το Ε.Κ.Ν.Κ. αναμένει τις αρμόδιες αρχές να αποφανθούν για τα αίτια του ατυχήματος, επιμένει για την εφαρμογή μέτρων υγείας και ασφάλειας σε όλους τους χώρους εργασίας, ώστε να μην έχουμε άλλα τέτοια τραγικά περιστατικά.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.