Αυξημένη η επισκεψιμότητα στο πανηγύρι του Δρεπάνου: Ευχαριστίες του Δήμου Κοζάνης σε υπηρεσίες και φορείς



 

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η επισκεψιμότητα στη φετινή εμποροπανήγυρη του Δρεπάνου. Πολίτες του Δήμου Κοζάνης, αλλά και επισκέπτες από όμορους δήμους, ενθαρρύνθηκαν από τον ήπιο καιρό και επισκέφθηκαν την εμποροπανήγυρη. Η κίνηση, που παρατηρήθηκε στους δρόμους της Κοινότητας Δρεπάνου, ήταν ίσως η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών.

Ο Δήμος Κοζάνης απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες στους άνδρες και τις γυναίκες του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, που εργάσθηκαν όλο το τριήμερο ακατάπαυστα, ρυθμίζοντας την πολύ μεγάλη κυκλοφορία των οχημάτων και μεριμνούσαν για την ασφάλεια των πεζών. Επίσης, ευχαριστίες εκφράζονται προς την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, στελέχη της οποίας  ενίσχυαν το αίσθημα της ασφάλειας με διακριτική παρουσία.

Παράλληλα, ο Δήμος Κοζάνης εκφράζει τις ευχαριστίες του τόσο στα στελέχη της Υπηρεσίας Καθαριότητας, της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας, που υποστήριξαν άψογα τη διοργάνωση, όσο και στα ΚΤΕΛ αστικών Κοζάνης, που  με πυκνά δρομολόγια έως αργά τη νύχτα εξυπηρέτησαν το κοινό σε μεγάλο βαθμό.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.