9 προτάσεις για τσίπουρο & μεζέδες – Όμορφες γωνιές στην Κοζάνη – Δείτε τις προτάσεις του KOZANILIFE.GR



9 προτάσεις για Τσίπουρο & μεζέδες! Ανακαλύψτε τα πιο όμορφα στέκια της πόλης !

Τι πιο όμορφο από το να συγκεντρώνεται μία παρέα και να κάθεται σε ένα τραπέζι απολαμβάνοντας εξαιρετικούς τσιπουρομεζέδες!

Κάθε γωνιά της πόλης και μία ευχάριστη έκπληξη… σε κάθε γειτονιά και ένα όμορφο μαγαζί που έχει κάτι ξεχωριστό να πει.

Το KOZANILIFE.GR σας προτείνει τα πιο όμορφα στέκια της πόλης για να απολαύσετε όμορφες στιγμές γεμάτες ξεγνοιασιά και τσίπουρο….γιατί με το τσίπουρο, περνάνε όλα!

Ανακαλύψτε τις πιο όμορφες γωνιές στην πόλη της Κοζάνης ή και λίγο πιο έξω από τα όρια της πόλης, για να απολαύσετε όμορφες στιγμές με την παρέα σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!


Αερικό καφέ-μεζεδοπωλείο

Το Μεζεδοπωλείο “ΑΕΡΙΚΟ’” είναι ένα από τα πιο παρείστικα στέκια στην καρδιά της Κοζάνης.

Με παραδοσιακές και vintage πινελιές στον χώρου του, σε μεταφέρει σε έναν κόσμο μιας ‘άλλης’ εποχής, όπου τα μεζεδοπωλεία ήταν σημεία συνάντησης μετά την δουλειά για λίγη διασκέδαση και χαλάρωση.

Αυθεντική, παραδοσιακή και πάντα ορεξάτη η Στοά, υπόσχεται βραδιές ξεγνοιασιάς για όλη την παρέα.

Σε περιμένουν πιάτα με την κλασική Ελληνική πατροπαράδοτη γεύση για να συνδυάσεις σε απόλυτη ισορροπία τα λαχταριστά μεζεδάκια του.

Ωριγένους 5, στην Κοζάνη

Τηλ: 2461 402387

facebook : Αερικό καφέ-μεζεδοπωλείο

Instagram: aerikokozanis


Ελλ-οίνων Μεζεδοπωλείο

Το μεζεδοπωλείο ‘Ελλ-οίνων’ φιγουράρει στο πιο κεντρικό στενό της πόλης, με μίνιμαλ διακόσμηση, προσεγμένους μεζέδες, ωραίες μουσικές και τσίπουρα για μία ολοκληρωμένη εμπειρία. Από την άνοιξη και μετά βγάζει τα τραπεζάκια του έξω στο πλακόστρωτο, απέναντι ακριβώς από τη λέσχη αξιωματικών, δίνοντας ζωή στην οδό Σεφέρη.

Τα πιάτα και οι μεζέδες του ‘Ελλ-οίνων’ χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη γεύση και νοστιμιά, διαμορφώνοντας μια ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε με όλες τις ανέσεις σας. Στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα μεζεδοπωλείο, όπου εδώ θα πρωταγωνιστούν οι παρέες.

Σεφέρη 4, Κοζάνη

24610 21996

facebook: Ελλ-οίνων Μεζεδοπωλείο

Instagram: ell_oinon


Κάτανας – Καφέ ΕΛΙΜΕΙΑ

Από νωρίς το μεσημέρι γεμίζουν τα τραπέζια του τίμιου καφενείου “Κάτανας”, στο στενό δίπλα από την λαϊκή αγορά στην Αριστοτέλους.

Ο “Κάτανας” , διαθέτει όλα εκείνα τα  στοιχεία που δίνουν την αίσθηση του  κλασικού παραδοσιακού μαγαζιού, καθώς αντιπροσωπεύει πλήρως τη σημασία του καφενείου.

Οι κλασικές ξύλινες καρέκλες, τα σιδερένια τραπέζια και η λιτή διακόσμηση με vintage κλασικά στοιχεία συνθέτουν την εικόνα του αυθεντικού καφενείου.

Η παρέα θα τσιμπολογίσει κλασικούς μεζέδες με ντελικάτη γεύση. Πλάι στα ψάρια ή τα κρεατικά, προσθέστε τις ωραίες του σαλάτες και απολαύστε το ποτό σας, ενώ από τα ηχεία του μαγαζιού θα σας κρατούν παρέα οι ειδικοί του ρεμπέτικου πενταγράμμου.

Αριστοτέλους & Κυκλάδων 44

Κοζάνη

Τηλ : 2461181038

facebook : Kafe Elimeia


ΚαφεΝαιδάκι – Μεζεδοκαφενές

Το‘Καφεναιδάκι’ στην οδό Χειμάρας στην Κοζάνη, σου αφήνει την αίσθηση του παλιού με μία σύγχρονη ένταση και μοντέρνα πινελιά, με μεζεδάκια που παίζουν με την παράδοση, γεύσεις γνώριμες και νόστιμες, αυτό ακριβώς που έχεις στο μυαλό σου.

Λαχταριστά, όμορφα και περιποιημένα μεζεδάκια για να τα συνδυάσεις άψογα με το τσιπουράκι ή το ουζάκι σου.

Φαντάζεσαι κάτι άλλο; Ένας χώρος που πρεσβεύει ένα καφενείο, συγχρωτισμό, παρέα, μεζέδες και ούζο.

Τόπος συνάντησης των ανθρώπων της γειτονιάς, αλλά και των περαστικών που θέλουν να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα. 

Χειμάρας 1

Κοζάνη

Τηλ. 2461 021751

facebook: KafeNaidaki Kafenaidaki


50-50 Πενήντα-Πενήντα – Καφενές – Μεζεδοπωλείο

Την οδό 3ης Σεπτεμβρίου 11 στην Κοζάνη, κοσμεί ο καφενές μεζεδοπωλείο ‘Πενήντα- Πενήντα 50-50’.

Μια αυλή ιδιαίτερα στολισμένη με πανδαισία χρωμάτων από την διακόσμηση των λουλουδιών, ξύλινες καρέκλες και πάτωμα σαν τα πλακόστρωτα στενά δρομάκια των νησιών.

Μένει πιστό στις αξίες του, που είναι η καλή εξυπηρέτηση και η καλή ποιότητα των υλικών του.

Το ευχάριστο μπέρδεμα από γεύσεις, μυρωδιές μπαχαρικών και συνταγές σε προσκαλούν να κάνεις μία στάση για να απολαύσεις εξαιρετικό τσιπουράκι με θεϊκούς μεζέδες σε συνδυασμό με τα ρεμπέτικα και εντεχνο- λαϊκά τραγούδια που ηχούν από το καφενεδάκι σαν γλυκιές «σειρήνες» σε προσκαλούν να καθίσεις .

Tο 50% είναι η γεύση και εξυπηρέτηση και το άλλο 50% η καλή ατμόσφαιρα.

Στο μεζεδοπωλείο 50-50 θα βρείτε μεζέδες κρεατικών & άφθονο κρασί …

3ης Σεπτεμβρίου 11, στην Κοζάνη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461 401142

facebook: Πενήντα – Πενήντα “50-50”


Καφενείο “Στου Λάβα”

Ο κατάλληλος προορισμός είναι ένας.

Το καφενείο ‘Στου Λάβα’ συνεχίζει να γράφει ιστορία στην επάνω γειτονιά της πόλης.

Ένα μικρό μαγαζί με μεγάλη φιλοξενία. Από όταν άνοιξε, είναι το top σημείο συνάντησης καλοφαγάδων που τσουγκρίζουν τα ουζοπότηρά τους, όσο το τραπέζι τους γεμίζει με διάφορες νοστιμιές.

Με γνώμονα «το καλό φαγητό είναι θεμέλιο της πραγματικής ευτυχίας», το καφενείο ‘Στου Λάβα’ έχει δημιουργήσει νόστιμα πιάτα που βασίζονται στα ποιοτικά υλικά και τις καλές πρώτες ύλες. Η φιλοσοφία του είναι να έχει γευστικούς μεζέδες για το «μοίρασμα με την παρέα».

Εάν είστε τυχεροί θα συναντήσετε τους ανθρώπους του γειτονικού φανού ‘Λάκκο τ’ Μάγγαν’’ όπου θα σας θυμίσουν τα παλαιότερα οικογενειακά κυριακάτικα τραπέζια που το τραγούδι, κυριαρχούσε.

Μπορεί να μην έχει αρκετά τραπεζάκια στον εξωτερικό του χώρο αλλά το κλίμα του μαγαζιού, ο χαμογελαστός ιδιοκτήτης και η προσεγμένη εξυπηρέτηση σε κερδίζουν από την πρώτη σου επίσκεψη, άλλωστε ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε.

Φον Κοζάνη & Καστοριάς, στην Κοζάνη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461 101677

facebook : Καφενείο “Στου Λάβα”

Instagram : stoulava

 


Τεφαρίκι – Τσιπουράδικο

Τεφαρίκι σημαίνει κάτι ξεχωριστό όπως ξεχωριστά είναι τα πιάτα του και τα μεζεδάκια του. Υπόσχεται να φέρει πιο κοντά τις παρέες της πόλης με καλό τσίπουρο και εκλεκτούς μεζέδες.

Οι άνθρωποι πολύ φιλικοί, σε κάνουν να νιώθεις οικεία από την πρώτη στιγμή και η εξυπηρέτηση είναι άψογη, ενώ στον κατάλογο θα βρεις επιλογές φτιαγμένα με μεράκι, γεμάτα γεύση, που θα σου ανοίξουν αμέσως την όρεξη.

Το Τεφαρίκι εγγυάται την ποιότητα, ποικιλία και γευστική απόλαυση που αναζητάμε στις εξόδους μας. Οι πιθανότητες να το επισκέπτεσαι συνέχεια; Πολλές.

Γκέρτσου 3

Κοζάνη

Τηλ: 2461 035580

facebook: Τεφαρίκι Καφέ Τσιπουράδικο

Instagram: tefariki_tsipouradiko

 

Το ” ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ”- Καφέ – Ουζερί

Το αγαπημένο ΄ΣΤΕΚΙ΄ αυτών που ξέρουν να επιλέγουν το καλό Τσίπουρο με σπιτικούς μεζέδες!

Το “ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ” ένα σύγχρονο καφενείο-ουζερί δίνει ζωή σε ένα από τα πιο γνωστά γραφικά δρομάκια στο κέντρο της πόλης.

Εάν λατρεύεις τα μεζεδάκια και είσαι επιλεκτικός στο τσίπουρο, τότε βρήκες το στέκι σου.

Με κυριότερο χαρακτηριστικό τα νόστιμα μεζεδάκια με σπιτική χροιά, μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου στον ανακαίνισμενο πλέον χώρο του, για να σε κάνει να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας ένα ταξίδι φαντασίωσης στην πιο γνωστή σου γεύση. Την γεύση της μαμάς.

Οι άνθρωποι του, δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην ετοιμότητα της πρώτης ύλης, όπως ακριβώς θα την διαχειρίχοταν σπίτι τους. Μεζεδάκια εξαιρετικά με γεύσεις υπέροχες που θέλεις να δοκιμάσεις ξανά και ξανά.

Βασιλείου Φόρη 6

Κοζάνη

2461300115

facebook: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ

Instagram: to_steki_mas_


Καφέ Φοντάν

Το καφέ Φοντάν είναι η ευχάριστη έκπληξη καθώς περπατάς στα στενά της πόλης!

Ότι και να πει κανείς γι’ αυτό το μαγαζί είναι λίγο….

Μέσα σε ένα όμορφο στενό πλακόστρωτο της Κοζάνης , εκεί που δεν το περιμένεις, λίγο πιο κάτω από τον κινηματογράφο “Ολύμπιον”, ξεπροβάλει ένα όμορφο μαγαζί που ακούει στο όνομα Φοντάν .

Ένας όμορφος χώρος που δημιουργήθηκε με αγάπη & μεράκι από τους ιδιοκτήτες και η φιλοξενία του είναι αυτό που σε κάνει να μη θέλεις να φύγεις.

Το καφέ Φοντάν, είναι η ιδανικότερη λύση που ενώ βρίσκεσαι στο κέντρο της πόλης, ταυτόχρονα σου εγγυάται να απολαύσεις την ησυχία του.

Ξεκινώντας τη μέρα με έναν μερακλίδικο καφέ, καθώς περνάει η ώρα και μεσημεριάζει …όλα συντελούν για μια “τσιπουροκατάσταση¨.

Ο καλαίσθητος χώρος του με μοντέρνο άρωμα σε συνδυασμό το κλασικό του στυλ, είναι ένας λόγος για να γίνει το καθημερινό σας στέκι.

Δελμούζου 1

Κοζάνη

Τηλ.2461 038983

facebook: Φοντάν

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.