Εμφάνιση αρκούδας με μικρά αρκουδάκια σε κοινότητες του Δήμου εορδαίαςΣύγκληση της Συντονιστικής Επιτροπής Διαχείρισης περιστατικών προσέγγισης αρκούδας σε κατοικημένες περιοχές της Π.Ε. Κοζάνης.

Ενημερώνουμε ότι γίναμε αποδέκτες πολλών αναφορών από πολίτες, για συχνές εμφανίσεις άγριων ζώων (αρκούδα με μικρά αρκουδάκια) στην περιοχή των Κοινοτήτων Αγίου Χριστοφόρου και Καρυοχωρίου του Δήμου Εορδαίας, ενώ στη Κοινότητα Αναρράχης υπήρξε επίθεση αρκούδας σε πτηνοτροφική εγκατάσταση (κοτέτσι). Επίσης μας κοινοποιήθηκε έγγραφη αναφορά (υπ. αριθμ. πρωτ. 3043/25-4-2023 έγγραφό της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας) για εμφάνιση αρκούδας με 2 μικρά αρκουδάκια, εντός του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου «Μποδοσάκειο» Πτολεμαΐδας.

Κατόπιν τούτων ζητούμε την άμεση σύγκληση της Συντονιστικής Επιτροπής Διαχείρισης περιστατικών προσέγγισης αρκούδας σε κατοικημένες περιοχές της Π.Ε. Κοζάνης, με θέμα τη λήψη διαχειριστικών μέτρων και τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την ασφαλή και αποτελεσματική υλοποίηση του σχεδίου αντιμετώπισης του συγκεκριμένου ζητήματος.

Είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις και αναμένουμε τις περαιτέρω από πλευράς σας ενέργειες.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εμφάνιση αρκούδας με μικρά αρκουδάκια σε κοινότητες του Δήμου εορδαίας

 1. Οι νέοι οικιστες των χωριών και των πολεων της πιο φτωχής
  περιφέρειας της Ελλάδος που ψήφισε 41%!
  41%:::: κίχ.
  Στα σπίτια σας θα μένουν σε 20 χρονια!
  Αφήστε μέσα κανένα βάζο με μέλι.
  Γέμισαν τα βουνά με ανεμογεννητριες και που θα πάνε οι αρκούδες και τα αρκουδακια;
  Στον ουρανο;εκεί είναι η μεγάλη και η μικρή άρκτος.
  Και θα ψηφίζουν κιόλας,όπως στη “Φάρμα των ζώων ” του Όργουελ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.