Αναβολή επ’ αόριστο η δίκη της επίθεσης με τσεκούρι στη Δ.Ο.Υ Κοζάνης – Ζήτησε αναβολή για να συμμετέχει στις πανελλαδικές εξετάσεις ο δράστης



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 1 Ιουνίου 2023 στο Εφετείο Μακεδονίας, η δίκη σε δεύτερο βαθμό της επίθεσης με  τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, που σημειώθηκε  τον Ιούλιο του 2020.

Παρόντες όλοι οι μάρτυρες κατηγορίας και χωρίς εκπροσώπηση συνηγόρου υπεράσπισης, όπως και πρωτόδικα ,ο  δράστης της επίθεσης ζήτησε αναβολή για τρεις λόγους .

“Πρώτον δεν έχω ενημερωθεί για τα έγγραφα της δικογραφίας μου, δεν μου στείλανε τα έγγραφα της δίκης και την απόφαση.
Δεύτερον, θεωρώ ότι είναι παραποιημένη η απόφαση και έχουν παραποιηθεί τα πρακτικά της δίκης. Το γεγονός είναι ζεστό και και πιστεύω ότι υπάρχουν κακόβουλες διαθέσεις. Ζητάω αναβολή γιατί θέλω να συμμετέχω στις Πανελλαδικές εξετάσεις”, συμπλήρωσε ο δράστης , ενώ έκανε λόγο ενώπιον της Δικαστικής έδρας για διαφθορά των δικαστικών υπαλλήλων.
Απορρίπτοντας και μη δίνοντας σημασία στους δυο προηγούμενους λόγους η Εισαγγελέας συμπλήρωσε :
”Δεν μπορούμε να του στερήσουμε το δικαίωμα να δώσει εξετάσεις,  άλλωστε η φυλακή είναι σωφρονισμός”.
Η δίκη διακόπηκε προκειμένου να αποφασιστεί αν θα γίνει δεκτή η πρόταση του δράστη για αναβολή, ενώ ταυτόχρονα ορίστηκε αυτεπάγγελτα συνήγορος υπεράσπισης για τον δράστη.
Ο ίδιος συμπλήρωσε “Δεν τη θέλω αυτή τη συνήγορο υπεράσπισης” .
Σε συνέχεια της δίκης αποφασίστηκε η αναβολή της επ’ αόριστο , με το αίτημα του δράστη να γίνεται δεκτό, ενώ κατά την αποχώρηση του επικράτησε ένταση εντός της Δικαστικής αίθουσας από τα θύματα και τους συγγενείς των θυμάτων .
 Ο δράστης οδηγήθηκε στις φυλακές Λάρισας .

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αναβολή επ’ αόριστο η δίκη της επίθεσης με τσεκούρι στη Δ.Ο.Υ Κοζάνης – Ζήτησε αναβολή για να συμμετέχει στις πανελλαδικές εξετάσεις ο δράστης

  1. Σε αυτή τη χώρα τη χώρα μας ο καθένας μπορεί να αφαιρεί τη ζωή του άλλου και δεν τον κάνουμε τίποτε αντιθέτως του παρέχουμε τα πάντα!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.