Στο Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας ο μακελαρης της ΔΟΥ Κοζάνης – Από το μεσημέρι της Τετάρτης κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR 

Αναβιώνει την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις Δικαστικές αίθουσες η υπόθεση της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης που σημειώθηκε στις 16 Ιουλίου 2020.

Στο Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας θα παραβρεθεί ο μακελάρης που σκόρπισε τον τρόμο στη Δ.Ο.Υ Κοζάνης, τον Ιούλιο του 2020 και τραυμάτισε τρεις ανθρώπους σοβαρά, ο ένας εκ των οποίων υπέκυψε στα τραύματα του .

Κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου πρωτόδικα στη Φλώρινα, όπου δικάστηκε η υπόθεση τον Ιούνιο του 2021, ο ίδιος στη Δικαστική έδρα δήλωσε αμετανόητος για την πράξη του και κρίθηκε ένοχος με ισόβια κάθειρξη για την τετελεσμένη εγκληματική του ενέργεια, 15 χρόνια φυλάκισης για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, 7 έτη για τη δεύτερη απόπειρα ανθρωποκτονίας και 4 έτη για τις πράξεις της οπλοκατοχής, οπλοχρησίας και οπλοφορίας .

Ο 48χρονος σήμερα δράστης της τραγικής αυτής επίθεσης , άσκησε έφεση, ενώ την Πέμπτη 1 Ιουνιου 2023, θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό από το Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας.

Ο ίδιος κρατείται από το μεσημέρι της Τετάρτης στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, όπου φαίνεται να κρατά σημειώσεις για την αυριανή δική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρωτόδικα εμφανίστηκε με ένα τετράδιο όπου κατά τη διάρκεια της κράτηση του σημείωνε και στη συνέχεια απηύθυνε ερωτήσεις προς τα θύματα του κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.