Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί – Kαυγάς μεταξύ νεαρών κοριτσιών για ένα like στο κέντρο της Κοζάνης



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Καυγάς μεταξύ νεαρών κοριτσιών σημειώθηκε  το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαΐου στο κέντρο της Κοζάνης, με έντονο διαπληκτισμό μεταξύ νεαρών κοριτσιών, ηλικίας 18 ετών περίπου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, αιτία για να πιαστούν οι νεαρές “μαλλί με μαλλί” , ήταν ένα like του ενός κοριτσιού , προς τον σύντροφο του άλλου  .

Οι δυο νεαρές διαπληκτίστηκαν έντονα και πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών , ενώ οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τις χωρίσουν και να λήξει ο καυγάς .

 

34 σχόλια στο άρθρο “Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί – Kαυγάς μεταξύ νεαρών κοριτσιών για ένα like στο κέντρο της Κοζάνης

    1. Κορίτσια να ντρέπεστε για τις πράξεις σας που δείχνει την ανωριμότητα και την ανευθυνότητα σας και στις δύο

    1. Σημασία δεν έχουν τα like που θα πάρει από διάφορες ο σύντροφος μας,αλλά ο σεβασμός του τελευταίου προς εμάς.Κι ένας Αντρας που σέβεται μια Γυναίκα,δεν θα ασχοληθεί με καμία άλλη παρά μόνο με εμάς!Τέλος,Μπράβο στους ευσυνείδητους Πολίτες που μεσολάβησαν στον καυγά αυτών των κοριτσιών!

    1. Πολύ σωστά εξερετικη διαπεδαγωγιση όσο υπάρχει σοφρονησμος τόσο εξερετικη είναι η διαπεδαγωγιση

  1. Επειδή έτσι μεγαλονουν από το σπίτι ξεφιγαν και σίγουρα αν ψηφίσουν έτοιμο θα είναι το φακελάκι αλλιώς θα τους κοπανανε από το σπίτι και θα ακούν αυτό που θα τους πουν από το σπίτι αλλά για αυτό μας γ….ι και δεν έχουμε καμία σωστή πολιτική ούτε πρόκειται να έχουμε γιατί Πόλα άτομα είναι πολλά έτη φωτός πίσω ….. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΠΛΈΟΝ 1 ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ

  2. Ντροπή το σχολείο είναι το σπίτι .αν από το σπίτι δεν έχουν αρχές..και ειδικά.απο τη μάνα.οι μπαμπάδες οι καημένοι είναι μουσαφιρηδες .όλα η μάνα τα βλέπει κ ξέρει τη γίνετε μέσα στο σπίτι με τα παιδιά.

    1. Κι εσύ είσαι γυναίκα και δεν ντρέπεσαι που γράφεις αυτά και βγάζεις έξω απ’την διαπαιδαγώγηση τον πατέρα…….

    2. Το οτι εν ετει 2023 υπαρχουν ανθρωποι που θεωρουν τους πατεραδες καημενους μουσαφιρηδες. .. απο που να το πιασει κανεις αυτο το σχολιο? Κρινετε τη διαπαιδαγωγηση χωρις να γνωριζετε το οικογενειακο πλαίσιο, κατακρινατε κ δικασατε τη μανα. Το πορισμα βγηκε ειναι ολα λαθος κ εσεις ξερετε το λογο.

      Ευχομαι τα δικα σας παιδια να ειναι τοσο αριστα οσο φανταζεστε.

    1. Ως πότε θα φταίμε “εμείς οι μεγάλοι”; Εμείς φταίμε για τα χρέη, εμείς φταίμε για τα εγκλήματα, εμείς φταίμε που ξεκω…ζονται στη Μύκονο, εμείς φταίμε που έχουν 24 ώρες το κινητό στο χέρι…εμείς…εμείς. Ως πότε αυτή η αυτολύπηση; ΟΧΙ. Δε φταίμε εμείς. Τα παιδιά δεν είναι άμοιρα ευθυνών. Εδώ μερικοί θέλουν να τα βάλουν να ψηφίζουν απ’ τα 16 και εμείς θα τα θεωρούμε πως είναι αθώα; ΟΧΙ. Δεν είναι καθόλου αθώα. Ένα παιδί 13-14 χρονών σήμερα έχει την πολλαπλάσια εμπειρία απ’ όση είχαμε εμείς όταν ήμασταν στην ίδια ηλικία. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Νισάφι.

    1. Έχω διαβάσει την ανάρτηση σας αλλά και τα σχόλια σχετικά με το μάλωμα έτυχε να είμαι κοντά και να βλέπω το μάλωμα οι ηλικίες που λέτε είναι λάθος Εγώ είδα μία σαραντάρα εύσωμη είδα μία 35άρα και δύο κοριτσάκια να τα χτυπάνε αυτές οι μεγάλες και το βασικότερο έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν Ελληνίδες

  3. Η πράξη δεν είναι σωστή. Σίγουρα όμως υπάρχουν και άλλα αίτια, χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κάτι. Αυτοί που κράζουν εδώ μέσα, ας κοιτάξουν πέρα από τα χάλια τους και λίγο τη δική τους αμορφωσιά. Επιχειρήματα όπως ψηφοφορία, στρατός και μάλιστα με τραγικά ορθογραφικά, είναι επιεικώς τραγικά. Διψάτε όλοι για εκδίκηση και διακατέχεστε από κακία. Ντροπή σε εσάς λοιπόν, που αναφέρεστε στις οικογένειες των κοριτσιών χωρίς να γνωρίζετε το παραμικρό.

    1. πες τα ρε φίλε. Ακριβώς ότι πιστεύω. Ολοι είναι online δικαστές πλέον και δεν κοιτάνε λίγο τα δικα τους πριν κρίνουν πίσω απο ένα πληκτρολόγιο.

  4. Μαρεσει που όλοι εκπλήσσεστε λες και πιο παλιά δεν γίνονταν τέτοια και χειρότερα έξω απ τα σχολεία και σε αλάνες. Απλά δεν γίνονταν για λαικς, είχαν άλλες αφορμές.
    Εγώ και από πιο παλιές γενιές και απ τη δικιά μου το έβλεπα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αυτό το σκηνικό. Τώρα ίσα ίσα το βλέπεις και λιγότερο.

  5. Τα πάντα ξεκινάνε από το σπίτι..!!! Καλώς ή κακώς, είμαι σε μια υπηρεσία όπου συναναστρέφομαι με παιδιά ηλικίας 17 ετών μέχρι 27. Το κάθε ένα διαφορετικό. Το κάθε παιδί έχει συμπεριφορά που την πήρε από το σπίτι του και τους συγγενείς του και τη διαμόρφωσε έπειτα στο σχολείο και στη μικρή αυτή κοινωνία. 17 – 20 χρονών, έχει χαρακτήρα. Αν λοιπόν οι γονείς του (περισσότερο βλέπω μανάδες) παίρνουν το παιδί και πάνε στη καφετέρια και το παιδί βλέπει τη μαμά του να είναι πάνω στο κινητό όλη την ώρα…Ε τι περιμένεις να διδαχτεί το παιδί μετά;;; και οι πατεράδες το κάνουν, αλλά λιγότερο. Συνήθως οι πατεράδες παίρνουν τα παιδιά να δουν αγώνα σε γήπεδο όμως…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.