“Δεν θυμάμαι τι συνέβη εκείνη τη νύχτα – Έχω να κοιμηθώ τρία βράδια” – Τι ισχυρίστηκε ο 61χρονος φερόμενος ως δράστης για την δολοφονία της μητέρας του στην Κοζάνη



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας 29 Μαΐου ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της 86χρονης μητέρας του, που βρέθηκε νεκρή με πολλαπλές κακώσεις που της επέφεραν τον θάνατο, εντός της οικίας της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο 61χρονος Α.Δ, κατά την απολογία του στην Ανακρίτρια Κοζάνης, δήλωσε ότι ήταν σε κατάσταση πλήρους μέθης και δεν θυμάται απολύτως τίποτα για εκείνη τη νύχτα .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος δήλωσε, ότι εφόσον δεν προκύπτουν στοιχεία που να ενοχοποιούν οποιαδήποτε άλλη κατάσταση, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει διαπράξει .

Στην προσπάθεια του να αποδώσει τα πράγματα σε μια άλλη εξήγηση στις ερωτήσεις της Αστυνομίας κατά την διαδικασία της προανάκρισης, ο ίδιος επέδωσε το ενδεχόμενο του ατυχήματος, για την 86χρονη μητέρα του.

Χαρακτηριστικά δήλωσε “Έχω να κοιμηθώ τρεις μέρες, με ρωτάνε και με ξαναρωτάνε οι Αστυνομικοί, δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα”, συμπλήρωσε κατά την απολογία του .

Τα ευρήματα όπως έχουν αποτυπωθεί στην ιατροδικαστική έκθεση και στην έκθεση αυτοψίας που συνέταξε η Αστυνομία, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για άλλο ενδεχόμενο, ωστόσο ο φερόμενος ως δράστης παραμένει στον ισχυρισμό του ότι δεν θυμάται τίποτα για τη νύχτα στις 22 Μαΐου.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο και πιστοποιούν ότι ο 61χρονος, εκείνη τη νύχτα έπινε μέχρι αργά και κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ συμπληρώνουν ότι ήταν μια καθημερινή του συνήθεια .

Με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 61χρονος προφυλακίστηκε με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση .

Ο συνήγορος υπεράσπισης από πλευράς του ο κ.Γιώργος Χαριζόπουλος ζήτησε να πραγματοποιηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, η οποία θα αποδεικνύει τον χρόνιο αλκοολισμό του 61χρονου .

Ένα σχόλιο στο άρθρο ““Δεν θυμάμαι τι συνέβη εκείνη τη νύχτα – Έχω να κοιμηθώ τρία βράδια” – Τι ισχυρίστηκε ο 61χρονος φερόμενος ως δράστης για την δολοφονία της μητέρας του στην Κοζάνη

  1. Πόσες καταγγελίες είχαν γίνει στην αστυνομία, αν είχαν λάβει τα μέτρα τους θα είχε αποφευχθεί το μοιραίο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.