Κρίσιμες οι φορτίσεις στη γέφυρα Σερβίων: Πότε και πως θα δοθεί σε κυκλοφορία – Ποιες εργασίες πραγματοποιούνται – Δείτε τα βίντεο



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, Τρίτη ή Τετάρτη αναμένεται να δοθεί σε κυκλοφορία για τα ΙΧ αυτοκίνητα η γέφυρα των Σερβίων. Αυτό θα το κρίνουν οι  σημερινές φορτίσεις -εργασίες  και οι εισηγήσεις των μηχανικών, όπως τόνισε το μεσημέρι του Σαββάτου στην συνέντευξη τύπου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

”Με πολύ προσοχή, ασφάλεια και μεγάλη ακρίβεια στο χιλιοστό, πραγματοποιούνται οι εργασίες στον 4ο και 5ο πρόβολο, που υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Οι λεπτομερείς εργασίες που γίνονται σήμερα στη γέφυρα των Σερβίων θα κρίνουν και το πότε θα δοθεί σε κυκλοφορία. Η διέλευση των ΙΧ οχημάτων θα γίνεται με τη χρήση φωτεινού σηματοδότη. Θα υπάρχει διέλευση μόνο από την μία πλευρά της γέφυρας, παράλληλα με τις εργασίες στον 6ο πρόβολο’.

Η πλήρης κυκλοφορία των οχημάτων επάνω στην γέφυρα θα  πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο. Όσο αφορά τα βαρέα οχήματα ο κ. Κασαπίδης τόνισε ‘η απόφαση θα ληφθεί αφού τοποθετηθούν στον 6ο πρόβολο οι τένοντες και γίνουν οι ειδικές φορτίσεις’. Ο ίδιος σημείωσε με επιφύλαξη ‘εάν δεν υπάρξει κάποια άλλη λεπτομέρεια, περνάμε στην τελική ευθεία για την πλήρη διέλευση όλων των οχημάτων’.

Το αρχικό κόστος της αποκατάστασης ήταν τα 150.00€, τώρα έχει ξεπεράσει τις 300.000€ ,”έχουν τοποθετηθεί οι καλύτεροι τένοτες από χάλυβα. Έχει γίνει το καλύτερο ανθρωπίνως δυνατό για να φέρουμε εις πέρας το έργο και από την υπηρεσία και από τους συνεργάτες που έχουμε’.

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κρίσιμες οι φορτίσεις στη γέφυρα Σερβίων: Πότε και πως θα δοθεί σε κυκλοφορία – Ποιες εργασίες πραγματοποιούνται – Δείτε τα βίντεο

  1. Έβαλαν καρφιά σε τσιμέντα τόνων,λες και κάρφωναν σανίδες από
    κοτέτσι για να μην πέφτουν οι κότες καταγης και έκλεισαν χαραμαδες του
    Μπετόν αρμέ με σιλικόνη.
    Βάλτε και UHU ,για να γίνει πιο σταθερη!
    Φτιάξτε μια καινούρια, όσο περνάει ο καιρός πιο πολύ επικίνδυνη γίνεται.
    Όταν βλέπεις τις φώτο,σε πιάνει τρόμος και δεν ξεχνάς ποτέ την εθνική τραγωδία των Τεμπων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.