Ηλεκτρονικό λεύκωμα για τις εκδηλώσεις του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας από το Δήμο Βοΐου



 

Καθώς η φετινή σχολική χρονιά οδεύει προς τη λήξη της, το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Βοΐου για την υπέροχη συνεργασία και αμέριστη υποστήριξη σε όλες τις πλευρές της σχολικής καθημερινότητας. Επιστέγασμα της φετινής συνεργασίας υπήρξε η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού λευκώματος με τις πιο σημαντικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του σχολείου κατά τη σχολική χρονιά 2022 – 2023. Η ιδέα και η πραγματοποίηση του λευκώματος ανήκει στον κ. Λάζαρο Κώτσικα, ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου, ο οποίος με την τεχνογνωσία και την αισθητική του παρουσίασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καλλιτεχνική πορεία του σχολείου τη φετινή σχολική χρονιά και του αποστέλλονται συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες. Η υποστήριξη και αναγνώριση από τη Δημοτική Αρχή του έργου που επιτελείται στο σχολείο δίνει στους εκπαιδευτικούς και μαθητές έναυσμα για μεγαλύτερη προσπάθεια και παραγωγή υψηλότερου καλλιτεχνικού και παιδαγωγικού έργου, προάγοντας την παιδεία και τον πολιτισμό στον θαυμαστό τόπο του Βοΐου .

Δείτε το ηλεκτρονικό λεύκωμα στο https://www.youtube.com/watch?v=JE77SEidzMA&pp=ygUcaHR0cHM6Ly95b3UudHViZS9KRTc3U0VpZHpNQQ%3D%3D

Ας είναι το φετινό καλοκαίρι, καλοτάξιδο και γλυκό, γεμάτο όμορφες στιγμές για όλους!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.