Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Στην εντατική το 8χρονο παιδί που ήταν μπροστά στο έγκλημα



 

Ανείπωτη είναι η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε χθες στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, με θύμα μια 39χρονη και δράστη τον 36χρονο σύζυγο της ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του. Αυτόπτης μάρτυρας των όσων συνέβησαν στο σπίτι της οικογένειας στη Στρατονίκη Χαλκιδικής ο 8χρονος γιος τους.

Όλα συνέβησαν τη Δευτέρα λίγο μετά τις 6 το πρωί. Ο 36χρονος που ετοιμαζόταν τη στιγμή εκείνη για να πάει στη δουλειά του φαίνεται πως είχε έντονη λογομαχία με τη σύζυγο του.
Κατά τη διάρκεια του καυγά μπήκε κρατώντας μια καραμπίνα στο παιδικό δωμάτιο που βρισκόταν η γυναίκα μαζί με το παιδί. Τότε την πυροβόλησε τέσσερις φορές. Τα σκάγια βρήκαν την άτυχη γυναίκα στην πλάτη, τον ώμο, τον τράχηλο και τη μασχάλη.
Από τα σκάγια ωστόσο τραυματίστηκε και ο 8χρονος στο χέρι. Στη συνέχεια ο 36χρονος πήγε στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού και αυτοκτόνησε. Το παιδί, ανήμπορο να αντιδράσει, αν και τραυματισμένο, για αρκετές ώρες περπατούσε σε κατάσταση σοκ μέσα στο σπίτι, με τους δυο γονείς του νεκρούς.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 12χρονη κόρη τους που είχε διανυκτερεύσει στη γιαγιά της την ενημέρωσε πως οι γονείς της δεν απαντούν στα τηλέφωνα τους.

Στις 11 το πρωί εκείνη πήγε στο σπίτι και αντίκρισε νεκρούς την 39χρονη και τον 36χρονο και αμέσως ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. Στη περιοχή έφτασαν αστυνομικοί ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 8χρονο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς έφερε βαθύ τραύμα μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης.
Αστυνομικοί της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών αλλά και ιατροδικαστής έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος.

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας είναι σε σοκ και η σκέψη όλων στα δύο παιδιά.

Πλέον το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί με τη συνδρομή παιδοψυχολόγου στον 8χρονο που έζησε έναν εφιάλτη μπροστά στα μάτια του αλλά και στην 12χρονη καθώς μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν και τους δυο γονείς τους.

ethnos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.