Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας: Υπέροχη ένωση λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής στην εαρινή εκδήλωση «Λαϊκά Παραδοσιακά κι ωραία»



 

Η φετινή σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της με μια υπέροχη σύμπραξη της παραδοσιακής και της λαϊκής μουσικής στην εκδήλωση «Λαϊκά Παραδοσιακά κι ωραία». Οι καθηγητές κ Γεώργιος Σκηπητάρης και κ. Κωνσταντίνος Παλάγγας ενορχήστρωσαν και προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την ένωση και επιμελήθηκαν την ηχητική υποστήριξη της εκδήλωσης έτσι ώστε να αναδειχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι δυνατότητες των μαθητών και οι ιδιαιτερότητες των μουσικών οργάνων μέσα από τη σύμπραξη.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Βοΐου κ Χρήστο Ζευκλή για την υποστήριξη στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και ειδικά τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Ναούμ Τσιαούση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Προγραμματισμού κ. Γεώργιος Μαγιάγκας, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Υποδομών και Έργων κ. Βασίλειος Ώττας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού κ Ναού Τσιαούσης, ο Σχολικός Σύμβουλος των Θεολόγων κ. Νικόλαος Ματθαίου, ο Διευθυντής του ΓΕΛ Σιάτιστας κ. Θωμάς Θεοδωρόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μιχάλης Γκουτζιαμάνης και πλήθος κόσμου που χειροκρότησε θερμά τα παιδιά.

Προσκαλούμε τα παιδιά της Στ Δημοτικού να κάνουν αίτηση εγγραφής στο
Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας μέχρι τις 31-5-2023.

Η αίτηση και το ενημερωτικό υπάρχει στην ιστοσελίδα του σχολείου
http://gym-mous-siatist.koz.sch.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.