Καλαμιά: Η 1η σύσκεψη εκπροσώπων των Επιτροπών Αγώνα για τη διάσωση φυσικού περιβάλλοντος από τα φωτοβολταϊκά



 

Την Παρασκευή (18/5/2023) το απόγευμα, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα Καλαμιάς, πραγματοποιήθηκε στην Καλαμιά η πρώτη σύσκεψη εκπροσώπων των Επιτροπών Αγώνα κατά της άναρχης και υπέρμετρης εγκατάστασης ΑΠΕ στις ΠΕ Κοζάνης και Φλώρινας!

Οι εκπρόσωποι περιέγραψαν τις δυσκολίες και την πορεία του αγώνα τους στον τόπο τους.! Ήταν κοινή διαπίστωση ότι όλοι πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και ακλόνητοι στον αγώνα μας μέχρι να νικήσουμε! Το μέλλον της Καλαμιάς, της Γαλατινής, του Ασκίου, του Βερμίου, του Μπούρινου, του Λεχόβου ,των Πρεσπών και όλων των περιοχών που πλήττονται και κινδυνεύουν από την εγκατάσταση των ΑΠΕ είναι στα χέρια μας!

Ο αγώνας είναι κοινός, όπως και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο ζούμε και αναπνέουμε! Τη σύσκεψη παρακολούθησαν πολλοί κάτοικοι της Καλαμιάς που σχημάτισαν σφαιρική άποψη για το τι διαδραματίζεται στην περιοχή μας και αντιλήφθηκαν ότι δεν είναι οι μόνοι παλεύουν για τον τόπο τους και ούτε μόνοι!! Μετά από πρόταση της ΕΑ Καλαμιάς αποφασίστηκε η πραγματοποίηση παλλαϊκού συλλαλητηρίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης την πρώτη Ιουνίου 2023.

Όλοι μαζί στον κοινό αγώνα για τη διάσωση του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.