Θεόδωρος Καρυπίδης: ‘Οι ανάγκες των πολλών μας ωθούν να συνεχίσουμε την προσπάθεια πως υπάρχει ένας άλλος δρόμος και ένα πρόγραμμα’

 

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους πολίτες, που τίμησαν με την ψήφο τους τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την υποψηφιότητα μου.
Το αποτέλεσμα πανελλήνια δεν ήταν το προσδοκώμενο. Οι ανάγκες, όμως, των πολλών μας ωθούν να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πείσουμε, πως υπάρχει ένας άλλος δρόμος και ένα πρόγραμμα, το οποίο έχει ως επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες τόσο της περιοχής μας όσο και όλης της Χώρας.

4 σχόλια στο άρθρο “Θεόδωρος Καρυπίδης: ‘Οι ανάγκες των πολλών μας ωθούν να συνεχίσουμε την προσπάθεια πως υπάρχει ένας άλλος δρόμος και ένα πρόγραμμα’

  1. ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ. ΕΙΧΑΤΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ .Ο ΛΑΟΣ ΕΜΑΘΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ .ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.