Όλα έτοιμα στην Κοζάνη για τις Εθνικές εκλογές 2023 – Χωρίς προβλήματα άνοιξαν οι κάλπες – Δείτε φωτογραφίες



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR
 
Όλα έτοιμα φαίνεται να είναι στα εκλογικά τμήματα της Π.Ε Κοζάνης για τις Εθνικές εκλογές του 2023.
 
Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 21 Μαΐου στις 7πμ,  άνοιξαν οι κάλπες για τον κόσμο που ξεκίνησε να προσέρχεται στα εκλογικά τμήματα προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα .
 
Η προσέλευση του κόσμου στα εκλογικά τμήματα κατά την διάρκεια της πρώτης ώρας που άνοιξαν οι κάλπες ήταν μειωμένη, ενώ προσέλευση του κόσμου, αναμένεται να είναι περισσότερο αυξημένη κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 
 
Με δύο σταυρούς προτίμησης ψηφίζει η  Π.Ε Κοζάνης τους υποψήφιους Βουλευτές του Νομού.
 
Μεγάλη προσοχή στους ψηφοφόρους για τους σταυρούς προτίμησης, όπου μπορούν να βάζουν είτε αριστερά, είτε δεξιά τον σταυρό, ενώ στην περίπτωση που ο σταυρός προτίμησης σημειωθεί και από τις δύο πλευρές, το ψηφοδέλτιο θεωρείται άκυρο .
 
Για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, 349.141 είναι οι εγγεγραμμένοι εκλογείς που έχουν το δικαίωμα να προσέλθουν για να ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές, την Κυριακή 21 Μαΐου 2023.

Από τις 7:00πμ έως τις 7μμ, στα 843 εκλογικά τμήματα, προκειμένου να εκλέξουν τους συνολικά 8 βουλευτές από τους τέσσερις νομούς.

Στην εκλογική περιφέρεια Κοζάνης οι 160.262 εγγεγραμμένοι θα ψηφίσουν σε 377 εκλογικά τμήματα, για να εκλέξουν τους τέσσερις εκπρόσωπους του νομού στη Βουλή, έχοντας να επιλέξουν, μεταξύ 29 κομμάτων και συνολικά 83 υποψηφίων, βάζοντας έως δύο σταυρούς προτίμησης.

,

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.